Espartac Peran i Xavi CoralVa haver-hi un temps en el qual la figura de l'home metrosexual estava de moda. Avui dia ja no és així, i al DV hem volgut preguntar-nos-en els motius. El metrosexual trenca el carnet del Sephora i torna a deixar que li creixi pèl al pit. Pot ser que amb la crisi les cremetes ja no són aptes per a totes les butxaques? El debat està servit al costat d'Imma Sust, Sílvia Soler, Jose Corbacho i Luis Racionero.

Seguim aquesta tarda a la localitat de Santpedor, al costat de la nostra nutricionista de capçalera, la Dra. Folch. L'assumpte que ens ocupa en el consultori d'avui tracta sobre les al.lèrgies. Sabríeu detectar una intolerància o una al.lèrgia alimentària?

Al plató tindrem també a la mateixa taula de debat la il.lustradora infantil Pilarín Bayés, l'actriu Llol Bertran (que protagonitza el musical infantil "Gerónimo Stilton"), l'escriptora Eva Piqué i el filòsof i pedagog Gregorio Luri. Amb ells intentarem respondre a la següent pregunta: Eduquem bé els nostres fills?

DIVENDRES, el magazín de les tardes de Tv3. En directe, cada dia, a les 16:40h.

[ Moda, nutrición y educación infantil, hoy en DV ]
En: Divendres Tv3 
Tags: doctora folch eva piqué gregorio luri imma sust jose corbacho lloll bertrán luis racionero pilarín bayés sílvia soler 
Martes, 20 de septiembre de 2011 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]