Mònica Terribas
Una altra vegada ens acompanya Mònica Terribas per fer-nos saber els temes que més li han cridat l’atenció durant aquesta setmana i analitzar-los des del seu particular punt de vista.

Dimarts ens endinsem en la Festa de la Llum (que tindrà lloc el proper cap de setmana), commemoració de l’arribada de l’aigua a Manresa el segle XIV, que té una càrrega de misteri que genera interès i curiositat. Veurem imatges de l’espectacle i, fins i tot, comptarem amb alguna de les escenificacions que es podran veure durant el cap de setmana. Repassarem molts altres temes importants a la capital del Bages, com la cuina del bacallà, pròpia de la Quaresma, i la Transèquia, una caminada-cursa que es fa a l’entorn de la sèquia que va de Balsareny a Manresa i que comentarem en companyia de Núria Picas, recentment reconeguda com a Millor Esportista de Catalunya de l’any 2015.

A causa de la petició dels nostres espectadors i gràcies a la multitud de preguntes que ens han arribat i que no hem pogut contestar, ens trobem en l’obligació de fer una segona part del tema de la Llei de Transmissions Patrimonials i Actes Jurídics Documentals que actualment regeixen a Catalunya. Ens tornarà a acompanyar per respondre tots els dubtes l’advocada i directora de Gabarró Advocats-Herències, Meritxell Gabarró.

Entrevistarem també algunes de les actrius que interpreten al Teatre Poliorama "El Florido Pensil-Nenes", la història del dia a dia de cinc noies sotmeses a l’absurda i il·lògica brutalitat del sistema educatiu que va dominar l’Espanya de la postguerra. Seuran al sofà vermell amb nosaltres Lloll Bertrán, Mireia Portas i Victòria Pagès.

DIVENDRES, diàriament a partir de les 16:40h. a TV3, amb l'Helena Garcia Melero i l'Espartac Peran.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: lloll bertrán meritxell gabarró mireia portas mònica terribas núria picas victoria pagès 
Martes, 16 de febrero de 2016 • 00:16h.

Don Juan Tenorio
Lloll Bertran és Doña Inés i Joan Pera, Don Juan Tenorio, al clàssic de José Zorrilla, representat en múltiples ocasions en català, i que ja podem veure fins al 27 de juliol al Teatre Condal de Barcelona. Aquest dimarts, el "Tenorio" de Zorrilla es trasllada al plató de DIVENDRES amb la parella artística formada per Lloll Bertrán i Joan Pera, que interpreten en clau humorística escenes d'amor i donen una nova frescor i dimensió a un dels textos romàntics més impactants del teatre.

Segon dia a l'Ampolla al costat d'Espartac Peran, que ens porta a conèixer la llotja i la subhasta del peix: us mostrarem en directe l'arribada dels pesquers a la llotja de l'Ampolla i veurem com funciona una subhasta, quin peix es pesca en aquesta costa, preus, i moltes curiositats més.

Com cada dimarts, ens acompanya la nostra nutricionista de capçalera, la doctora Montse Folch, per seguir amb la seva dieta dels colors. Després de nou setmanes avançant en la dieta, la doctora ens dóna avui consells per consolidar-nos en el pes que hem aconseguit.

I, com sempre, farem petar la xerrada a la nostra tertúlia, sobre el més destacat de l'actualitat d'aquest estiu amb Marina Llansana, Francesc Romeu, Salvador Cardús, Antonio Franco i Pere Mas.

Estiu, Tv3 i DIVENDRES, combinació guanyadora. Cada tarda en directe (16:40h.) i sempre que vulguis a internet.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: antonio franco francesc romeu joan pera lloll bertrán pere mas salvador cardús 
Martes, 9 de julio de 2013 • 01:20h.

Violines y trompetasQuè és el que més ha sorprès els nostres tertulians d'aquesta setmana a "La Riera"? Ho descobrirem acompanyats de David Balaguer, l'Àvia Remei, Enric Majó, Ana Boadas i Pere Mas. Mirarem d'esbrinar què ha passat al cap de l'Ernest perquè s'hagi tornat tan desagradable amb tothom. Què li passa? La Mercè ha conegut l'Olga... i no li ha agradat gaire, però potser li ha caigut bé alguna de les seves nores? En farem un repàs amb l'Ana Boadas. Quan pensàvem que la Jordina havia posat seny, en Joan ho ha engegat tot a rodar. Té solució? Si hi és, mirarem de trobar-la... I compte amb aquesta lluita entre el Toni i l'Albert: tenim duel d'advocats per estona...

També ens visiten Joan Pera, Lloll Bertrán i Ferran Rañé per parlar-nos de "Violines y trompetas", l'obra que actualment representen al teatre Borràs i que ens relata les vivències de tres músics de cambra, bastant mediocres, que comparteixen no només la professió sinó també els seus objectius amorosos.

Amb Xavi Coral y Espartac Peran, fem un DIVENDRES en directe, cada dia, a les 16:30h., a Tv3.

[ Joan Pera, Lloll Bertrán i Ferran Rañé visitan "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer enric majó ferran rañé joan pera la riera lloll bertrán pere mas 
Viernes, 9 de marzo de 2012 • 00:00h.

Espartac Peran i Xavi CoralVa haver-hi un temps en el qual la figura de l'home metrosexual estava de moda. Avui dia ja no és així, i al DV hem volgut preguntar-nos-en els motius. El metrosexual trenca el carnet del Sephora i torna a deixar que li creixi pèl al pit. Pot ser que amb la crisi les cremetes ja no són aptes per a totes les butxaques? El debat està servit al costat d'Imma Sust, Sílvia Soler, Jose Corbacho i Luis Racionero.

Seguim aquesta tarda a la localitat de Santpedor, al costat de la nostra nutricionista de capçalera, la Dra. Folch. L'assumpte que ens ocupa en el consultori d'avui tracta sobre les al.lèrgies. Sabríeu detectar una intolerància o una al.lèrgia alimentària?

Al plató tindrem també a la mateixa taula de debat la il.lustradora infantil Pilarín Bayés, l'actriu Llol Bertran (que protagonitza el musical infantil "Gerónimo Stilton"), l'escriptora Eva Piqué i el filòsof i pedagog Gregorio Luri. Amb ells intentarem respondre a la següent pregunta: Eduquem bé els nostres fills?

DIVENDRES, el magazín de les tardes de Tv3. En directe, cada dia, a les 16:40h.

[ Moda, nutrición y educación infantil, hoy en DV ]
En: Divendres Tv3 
Tags: doctora folch eva piqué gregorio luri imma sust jose corbacho lloll bertrán luis racionero pilarín bayés sílvia soler 
Martes, 20 de septiembre de 2011 • 00:00h.

Joan PeraAvui vénen al plató del DIVENDRES la Lloll Beltrán i el Joan Pera per a parlar-nos de "La doble vida de John", una obra que es pot veure aquests dies en el teatre Condal. Tracta d'un taxista que durant 18 anys té dues famílies alhora, sense que ni una ni l'altre se n'assabentin.

També hem convidat a la nutricionista Elena Roura, que ens donarà alguns consells per a no indigestar-nos amb els excessos culinaris que ens esperen durant aquests dies de festa. Des de DIVENDRES volem que l'únic empatx que pogueu agafar aquest Nadal sigui d'alegria i bon humor.

I com ja sabeu, l'Espartac es troba aquesta setmana celebrant el Nadal a Mataró. Avui tindrem alguna que altra sorpresa durant les connexions. L'única cosa que podem avançar és que estarà acompanyat de la Silvia Abril, perquè resulta que tots dos tenen uns llaços molt estrets amb la capital del Maresme...

DIVENDRES, aquesta tarda a les 16:30h., a Tv3.

[ Lloll Beltrán y Joan Pera en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: elena roura joan pera lloll bertrán silvia abril 
Martes, 22 de diciembre de 2009 • 00:12h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]