Petites grans actrius de 'La Riera' a 'Divendres'Arribem al final de la setmana i, com sempre, donem pas a una nova edició al programa DIVENDRES de la tertúlia de "La Riera" amb David Balaguer, l’Àvia Remei, Enric Majó, Ana Boadas i Pere Mas. Avui tenim de convidades les petites grans actrius de la sèrie: Paula Jornet (l'Ariadna) i la Greta Fernández (la Bet). Amb elles parlarem de la relació que tenen amb els seus pares de ficció i de la seva feina a la sèrie i de com compaginen la seva vida professional amb els estudis. També repassarem l'actualitat de la setmana, parlarem del Pitu i la seva dona, del Joan Flaquer, que torna a fer-li la vida impossible als seus pares i sobretot de la Lídia, que ha tornat per posar ordre al casino, i de moment, sembla que ho està aconseguint...

També parlarem amb Òscar Dalmau i Òscar Andreu, que ens presentaran la nova sèrie d’animació per adults que han creat: Jokebox.

I gaudirem de la veu en directe de la cantant Elena Gadel, la nostra convidada avui a l’escenari del programa, que cantarà el tema "Potser", del seu treball discogràfic més recent: "Tocant Fusta".

Aquesta tarda torna a ser DIVENDRES, 16:40h. a Tv3.

[ Pequeñas grandes actrices de "La Riera" visitan el plató de "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer elena gadel enric majó greta fernández òscar andreu oscar dalmau paula jornet pere mas 
Viernes, 14 de octubre de 2011 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]