Josep Carreras i Màrius CarolAl programa d'avui rebem el tenor català Josep Carreras, que ens visita per presentar "Memòries de viva veu", un apassionant llibre sobre la seva vida, escrit a quatre mans amb el periodista i escriptor Màrius Carol, un dels habituals col.laboradors del nostre magazín. Amb Josep Carreras farem un repàs per algun dels moments més emotius de tota una vida dedicada a la música i plena de talent, lluita i superació.

També tenim preparats David Balaguer, l'àvia Remei, Ana Boadas i Pere Mas per rebre Estel Solé, la Marina de "La Riera", que és la convidada a la tertúlia de la sèrie d'aquest divendres. Amb ella parlarem de les seves noves conquestes amoroses i d'una setmana que ha estat molt sentimental a la sèrie. Repassarem les noves parelles de la setmana, i parlarem de la cursa per l'estrella Michelin. L'aconseguirà Can Riera? Ajudarà el Lluís la seva família o acabarà fent-los la traveta?

I parlarem de Tintín. Ho sabeu tot del popular personatge de còmic creat per Hergè? En sou uns autèntics fans? Descobrirem alguns dels secrets del personatge la setmana en què arriba als cines. Ho farem acompanyats de Jordi Tardà que té la col.lecció privada de coses relacionades amb Tintín més important del món, i l'únic periodista que ha entrevistat a Spielberg a Espanya amb motiu de la pel.lícula i Salvador Cot, seguidor acèrrim, un periodista que ha escrit molt sobre Tintín i que fins i tot es sap de memòria algun dels àlbums.

Ara és moment de DIVENDRES, 16:40h., a Tv3.

[ Josep Carreras y Màrius Carol presentan "Memorias de viva voz" en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer estel solé jopsep carreras jordi tardà la riera màrius carol pere mas salvador cot 
Viernes, 28 de octubre de 2011 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]