Toni SolerQuè hi ha en joc a les eleccions del 20-N? Quina importància té per a Catalunya? Amb motiu de la imminent campanya electoral, reunim en una mateixa taula de debat els periodistes Ernest Folch, Jordi Barbeta i nna Grau. Avui comptarem també amb la participació especial a la taula de Toni Soler.

Aquesta tarda també us explicarem en què consisteix el test que s'ha posat en marxa a les sales de cinema catalanes, una prova per detectar defectes en la visió binocular, un problema que afecta 900.000 persones a Catalunya i més de 5 milions a Espanya, i que dificulta, i fins i tot pot arribar a impedir-ho, apreciar els efectes del 3D. Ens ho expliquen Alfons Bielsa i Lluís Bielsa, president i vicepresident, respectivament, del Col.legi Oficial d'Òptics i Optometristes de Catalunya (entitats impulsores de la idea, juntament amb Televisió de Catalunya).

I des de Sant Hilari Sacalm, tornem amb Espartac Peran, després de celebrar la diada de Tots Sants, per descobrir els indrets més al.lucinants d'aquesta localitat, amb el periodista Martí Anglada. I amb la jove sommelier Meritxell Falgueras farem un tast, però en aquesta ocasió no serà de vi... sino d'aigües!

Descobreix amb nosaltres un nou DIVENDRES cada día, en directe, sobre les 16:40h., a Tv3.

[ Toni Soler participa en la tertulia de "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: alfons bielsa anna grau ernest folch jordi barbeta lluís bielsa martí anglada meritx toni soler 
Martes, 1 de noviembre de 2011 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]