'Dues vides' de Joan PiquéVa ocórrer durant el passat Nadal. La familia Piqué estava reunida al voltant de la taula amb Shakira i tot, i Joan Piqué, pare del futbolista Gerard Piqué, va donar la bona nova: "He escrit una novel.la".

Mesos després, arribem fins a aquest dijous 3 de novembre, en què és el moment que "Dues vides" vegi la llum, el manuscrit signat pel pare del crac del Barça, i que avui llança a la venda Edicions 62. La narració ve lloada pel mateix Gerard Piqué: "Amb una trama àgil i un ritme frenètic, aquesta novel.la us atraparà. Jo no l'he pogut deixar!".

La nostra col.laboradora Núria Coll l'ha pogut llegir, i assegura el mateix. Aquesta tarda, sabrem més d'aquesta aventura perquè entrevistem Joan Piqué per descobrir la seva faceta literària, però també per preguntar-li pel seu fill i pel Barça.

I a la tertúlia d'avui llancem un SOS per la preocupant situació d'aquest any en la temporada de bolets. Parlarem amb un parell de literats experts "boletaires", Marc Estévez i Josep Cuello. També ens acompanyarà el meteoròleg Dani Ramírez, l'únic home del temps d'Espanya que presumeix de conèixer els paratges més ocults de la geografia catalana on creix aquest tast.

I molt més: a Sant Hilai Sacalm visitarem cabanyes als arbres i coneixerem energies alternatives, com la biomassa.

Formeu part d'una aventura anomenada DIVENDRES. Cada tarda en directe, a les 16:40h., a Tv3.

[ La segunda gran obra de Joan Piqué, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: barça dani ramírez gerard piqué joan piqué josep cuello marc estévez núria coll 
Jueves, 3 de noviembre de 2011 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]