No és un partit de futbol, ni cap enfrontament esportiu. És l'INSTINT que obre la temporada 2014. Convidem a pujar a l'escenari un dels jugadors més reconeguts i carismàtics no només del F.C. Barcelona, sinó del futbol mundial: Gerard Piqué.

¿És possible compaginar sacrifici i treball al màxim rendiment amb la sobreexposició continuada als mitjans de comunicació? Existeix algun secret per gestionar amb equilibri la vida privada i la professional? Quins límits té l'ambició d'un jugador que ho ha guanyat pràcticament tot? Presentat pel periodista Joan Maria Pou, ens proposem escoltar l'INSTINT de Gerard Piqué.

INSTINT de Gerard Piqué presentat per Joan Maria Pou, el 3 de març a les 20h. al Barts (Avda. Paral.lel, 62, Barcelona). Venda d'entrades: instint.tv.

INSTINT: Gerard Piqué + Joan Maria Pou
INSTINT a:
Instint.tv | @Instint_tv | Google+ | Pinterest | Vimeo | Instagram

En: Instint 
Tags: barts dies tontos el terrat gerard piqué instint joan maria pou the project 
Miércoles, 12 de febrero de 2014 • 13:00h.

'Dues vides' de Joan PiquéVa ocórrer durant el passat Nadal. La familia Piqué estava reunida al voltant de la taula amb Shakira i tot, i Joan Piqué, pare del futbolista Gerard Piqué, va donar la bona nova: "He escrit una novel.la".

Mesos després, arribem fins a aquest dijous 3 de novembre, en què és el moment que "Dues vides" vegi la llum, el manuscrit signat pel pare del crac del Barça, i que avui llança a la venda Edicions 62. La narració ve lloada pel mateix Gerard Piqué: "Amb una trama àgil i un ritme frenètic, aquesta novel.la us atraparà. Jo no l'he pogut deixar!".

La nostra col.laboradora Núria Coll l'ha pogut llegir, i assegura el mateix. Aquesta tarda, sabrem més d'aquesta aventura perquè entrevistem Joan Piqué per descobrir la seva faceta literària, però també per preguntar-li pel seu fill i pel Barça.

I a la tertúlia d'avui llancem un SOS per la preocupant situació d'aquest any en la temporada de bolets. Parlarem amb un parell de literats experts "boletaires", Marc Estévez i Josep Cuello. També ens acompanyarà el meteoròleg Dani Ramírez, l'únic home del temps d'Espanya que presumeix de conèixer els paratges més ocults de la geografia catalana on creix aquest tast.

I molt més: a Sant Hilai Sacalm visitarem cabanyes als arbres i coneixerem energies alternatives, com la biomassa.

Formeu part d'una aventura anomenada DIVENDRES. Cada tarda en directe, a les 16:40h., a Tv3.

[ La segunda gran obra de Joan Piqué, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: barça dani ramírez gerard piqué joan piqué josep cuello marc estévez núria coll 
Jueves, 3 de noviembre de 2011 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]