'Divendres'Aquest dimecres, comentem els fets més destacats de l’actualitat amb Marina Llansana, Antonio Franco, Manuel Cuyàs, Pere Mas, Tian Riba i Pilar Parcerisas, de l’exposició "Art, veu i vot", una iniciativa que reuneix la feina de diferents artistes catalans a favor del dret a decidir.

Durant les connexions amb l’exterior, seguim Espartac Peran en directe des d’Artés. Aquest cap de setmana, Artés celebra la Festa de la Verema del Bages. Sabrem com són els vins i amb quines varietats es fan, amb Meritxell Falgueres i Pep Nogué. A més a més, descobrim què se sent trepitjant raïm amb Ana Boadas, David Balaguer i l’àvia Remei, que ho faran en directe i ens explicaran les seves sensacions.

I a plató, parlem de bolets. Ja ens trobem en plena temporada de bolets i volem destacar-ne les claus per a tots els aficionats amb Enric Gràcia -director de "Caçadors de bolets"-, Dani Ramírez i els especialistes Ramon Pasqual i Marc Estévez, que han tret llibres al respecte.

Abans de marxar, torna el nostre entrenador personal, Jordi Pallarés, i la seva secció setmanal "En forma amb Jordi Pallarès". El Jordi ens proposa setmana rere setmana un pla de millora física per a totes les edats i condicions físiques que podrem seguir fàcilment des de casa. Ja hem arribat a la tercera setmana del pla d’entrenament per arribar forts al Nadal.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: dani ramírez enric gràcia espartac peran jordi pallarès marc estévez meritxell falgueres pep nogué 
Miércoles, 1 de octubre de 2014 • 00:03h.

'Dues vides' de Joan PiquéVa ocórrer durant el passat Nadal. La familia Piqué estava reunida al voltant de la taula amb Shakira i tot, i Joan Piqué, pare del futbolista Gerard Piqué, va donar la bona nova: "He escrit una novel.la".

Mesos després, arribem fins a aquest dijous 3 de novembre, en què és el moment que "Dues vides" vegi la llum, el manuscrit signat pel pare del crac del Barça, i que avui llança a la venda Edicions 62. La narració ve lloada pel mateix Gerard Piqué: "Amb una trama àgil i un ritme frenètic, aquesta novel.la us atraparà. Jo no l'he pogut deixar!".

La nostra col.laboradora Núria Coll l'ha pogut llegir, i assegura el mateix. Aquesta tarda, sabrem més d'aquesta aventura perquè entrevistem Joan Piqué per descobrir la seva faceta literària, però també per preguntar-li pel seu fill i pel Barça.

I a la tertúlia d'avui llancem un SOS per la preocupant situació d'aquest any en la temporada de bolets. Parlarem amb un parell de literats experts "boletaires", Marc Estévez i Josep Cuello. També ens acompanyarà el meteoròleg Dani Ramírez, l'únic home del temps d'Espanya que presumeix de conèixer els paratges més ocults de la geografia catalana on creix aquest tast.

I molt més: a Sant Hilai Sacalm visitarem cabanyes als arbres i coneixerem energies alternatives, com la biomassa.

Formeu part d'una aventura anomenada DIVENDRES. Cada tarda en directe, a les 16:40h., a Tv3.

[ La segunda gran obra de Joan Piqué, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: barça dani ramírez gerard piqué joan piqué josep cuello marc estévez núria coll 
Jueves, 3 de noviembre de 2011 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]