Albert EspinosaAl programa d'avui trobem grans històries de superació, històries de gent real, que ens arriben a través de la Fundació ONCE i els candidats a la seva VI convocatòria de guardons a la solidaritat i la superació 2011. Aquesta tarda tindrem en el plató Xavier Grau, delegat territorial de l'ONCE a Catalunya, i dos dels premiats amb aquest guardó: la periodista Elisabet Pedrosa i el guionista Albert Espinosa. Darrere d'ells, una gran història de lluita avui els ha merescut aquest important reconeixement. Ells mateixos ens ho expliquen aquesta tarda a DIVENDRES.

Com cada inici de setmana, ens traslladem a una nova població de la geografia catalana al costat d'Espartac Peran i l'equip d'exteriors. Aquesta setmana, és el torn de visitar Tordera, una localitat onl van tenir lloc tres importants batalles que van canviar el destí de la història de Catalunya. Les coneixerem aquesta tarda al costat de l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté.

I la nova edició de la tertúlia d'actualitat dels dilluns vindrà acompanyada de les opinions d'una alineació de luxe: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Agustí Esteve.

Quan tot va a ritme de dilluns, viure en DIVENDRES és una actitud mental molt recomanable. Us esperem en directe, a les 16:40h., a Tv3.

[ Un "Divendres" con historias de superación, tertulia de actualidad y un viaje a Tordera ]
1
[ Páginas: 1 / 1 ]