DivendresFalta molt poc. Aquest divendres el magazín DIVENDRES celebra el seu programa número 500. Aquesta setmana hem preparat un munt de sorpreses per celebrar aquest esdeveniment: 500 DIVENDRES junts! En tot aquest temps, l'Espartac Peran ha continuat recorrent, població rere població, gran part del territori català. Aquesta setmana li ha tocat passar per Mollet del Vallès, localitat on ha trobat un munt de temes interessants per explicar als nostres espectadors...

Per exemple, sabíeu que la històrica marca de bicicletes Rabasa és originària d'aquesta localitat? De la mà d'Espartac coneixerem des de dins la mítica fàbrica de bicicletes, i us ensenyarem quin tipus de vehicle de dues rodes és el més adequat per a cada persona. A Mollet també entrevistarem Montserrat Tura, exconsellera de Justícia, que va ser l'alcaldessa d'aquesta població durant setze anys, des del 1987 fins al 2003.

I amb l'onada de fred siberià en ple apogeu, l'índex de grips i refredats augmenta exponencialment, així que hem tornat a convidar el doctor Antoni Trilla, cap de Medicina preventiva i Epidemiologia de l'Hospital Clínic de Barcelona, perquè contesti totes les preguntes i dubtes que tingueu sobre la grip, la pandèmia hivernal.

A la nostra taula d'actualitat ens visiten periodistes d'altres països que segueixen al FCB per a mitjans estrangers: Francesco Canale (Itàlia), Nacho Salcedo (Xile) i Lara Zheng (Xina).

Segueix-nos en directe cada tarda pels volts de les 16:40h., a Tv3.

[ Las interioridades de los que siguen el Barça, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: antoni trilla francesco canale lara zheng montserrat tura nacho salcedo 
Miércoles, 8 de febrero de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]