Montserrat TuraLa tertúlia d’actualitat torna a protagonitzar el programa d’aquest dimecres a DIVENDRES, amb la col·laboració de Vincent Sanchis, Marina Llansana, Antonio Franco, Pere Mas, Tian Riba i la participació especial de Montserrat Tura, que publica "Estirant el fil. Quan el PSC va abandonar el catalanisme".

Durant les connexions amb l’exterior, coneixerem la batalla dels Prats de Rei, una de les més importants que es va produir durant la Guerra de Successió, per la seva durada, pel nombre de combatents i perquè va ser una de les victòries dels austriacistes. Descobrim com va ser, i fem un resum dels personatges i dels fets principals de la Guerra de Successió amb Agustí Alcoberro, director del Museu d’Història de Catalunya.

Tornarem a plató amb el doctor Antoni Trilla, epidemiòleg i cap del Servei de Medicina Preventiva de l’Hospital Clínic, per conèixer millor en què consisteix la malaltia de l’Ebola. Les últimes setmanes hem sentit a parlar molt d’aquesta epidèmia i explicarem als espectadors com es contagia, quins símptomes provoca, si és una malaltia necessàriament mortal o què passaria si arribés a Catalunya.

I també parlarem amb el professor de comunicació Lluís Pastor d’un dels virals de l’estiu, l'ice bucket challenge. En què consisteix exactament i per què ha triomfat a internet?

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: agustí alcoberro antoni trilla antonio franco lluís pastor montserrat tura pere mas tian riba 
Miércoles, 3 de septiembre de 2014 • 00:05h.

DivendresFalta molt poc. Aquest divendres el magazín DIVENDRES celebra el seu programa número 500. Aquesta setmana hem preparat un munt de sorpreses per celebrar aquest esdeveniment: 500 DIVENDRES junts! En tot aquest temps, l'Espartac Peran ha continuat recorrent, població rere població, gran part del territori català. Aquesta setmana li ha tocat passar per Mollet del Vallès, localitat on ha trobat un munt de temes interessants per explicar als nostres espectadors...

Per exemple, sabíeu que la històrica marca de bicicletes Rabasa és originària d'aquesta localitat? De la mà d'Espartac coneixerem des de dins la mítica fàbrica de bicicletes, i us ensenyarem quin tipus de vehicle de dues rodes és el més adequat per a cada persona. A Mollet també entrevistarem Montserrat Tura, exconsellera de Justícia, que va ser l'alcaldessa d'aquesta població durant setze anys, des del 1987 fins al 2003.

I amb l'onada de fred siberià en ple apogeu, l'índex de grips i refredats augmenta exponencialment, així que hem tornat a convidar el doctor Antoni Trilla, cap de Medicina preventiva i Epidemiologia de l'Hospital Clínic de Barcelona, perquè contesti totes les preguntes i dubtes que tingueu sobre la grip, la pandèmia hivernal.

A la nostra taula d'actualitat ens visiten periodistes d'altres països que segueixen al FCB per a mitjans estrangers: Francesco Canale (Itàlia), Nacho Salcedo (Xile) i Lara Zheng (Xina).

Segueix-nos en directe cada tarda pels volts de les 16:40h., a Tv3.

[ Las interioridades de los que siguen el Barça, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: antoni trilla francesco canale lara zheng montserrat tura nacho salcedo 
Miércoles, 8 de febrero de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]