Xavier Sala i MartínAvui ens visita, com és habitual els dijous, el mestre de les jaquetes de colors, el catedràtic en economia Xavier Sala i Martín. La seva visió sobre la conjuntura financera actual al nostre país, així com la seva postura critica sobre com s'estan duent a terme certes mesures per part del govern, desperta l'interès, setmana rere setmana, d'una legió de seguidors, que participen activament en el debat que traslladem a les xarxes socials.

També parlarem de la conciliació de la vida espiritual a l'era digital al costat del doctor en filosofia i en teologia Francesc Torralba, que acaba de publicar un llibre sobre aquest tema. Perquè la vida contemplativa no hauria d'estar renyida amb la voràgine d'una societat hipertecnificada, i Torralba ens explicarà de quina manera podem combatre l'angoixa 2.0 amb calma i meditació.

I altres temes d'avui, últim dia que passem a Olesa de Montserrat: farem turisme al costat de Joan Font, director d’ Els Comediants, i ens endinsarem en els casos insòlits associats a la muntanya de Montserrat, amb el nostre propi conductor de la nau del misteri, Josep Guijarro.

I abans de marxar, ens plantegem la qüestió següent: aconseguirà Mariano Rajoy aprendre parlar anglès, algun dia? Hem trobat algú que vol ajudar-lo. Es diu Andrew Funk, i també serà amb nosaltres aquesta tarda, a les 16:30h., a Tv3.[ Sacamos los colores a la economía en "Divendres", con Xavier Sala i Martín ]
En: Divendres Tv3 
Tags: andrew funk francesc torralba josep guijarro xavier sala i martín 
Jueves, 15 de marzo de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]