Xavi Coral
Aquest dimecres, el debat de política general continua centrant l'atenció de la tertúlia d'actualitat. Analitzem les declaracions d'Artur Mas i altres punts de vista de l'esfera política del país, en una taula moderada per Xavi Coral i amb la participació de Manuel Cuyàs, Antonio Franco, Marina Llansana, Francesc Romeu, Tian Riba i Pere Mas. A més a més,  també volem conèixer més bé com es desenvolupa el referèndum d'Escòcia per independitzar-se del Regne Unit, un dels temes del dia. A plató rebrem la visita de Mathew Tree i d'Esteve Soler, dos periodistes especialistes en aquest procés que donarà veu als escocesos per votar si volen independitzar-se del Regne Unit.

Aquest dimecres també comença una secció que tindrem cada setmana al programa i que servirà als nostres espectadors per millorar la seva condició física. "En forma amb Jordi Pallarès" és la fórmula de l'entrenador personal Jordi Pallarès per a totes les edats, que ens ajudarà a sentir-nos més en forma a través d'exercicis senzills que podrem fer des de casa. També dedicarem un espai a parlar de nutrició amb la doctora Folch, que torna al DIVENDRES amb uns consells per recuperar la línia i perdre els quilos de més guanyats durant l'estiu, amb una dieta depurativa de tres dies a base de sucs.

I aprofitant l'estada d'Espartac Peran a les platges de Creixell, veurem els beneficis que ens pot aportar anar a la platja durant tot l'any. Un cop acabada la temporada d'estiu, podem continuar caminant descalços per la sorra o consumint aigua de mar. Amb la podòloga Anna Tribó, el doctor Miquel Pros i la doctora Montse Folch.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: anna tribó esteve soler jordi pallarès mathew tree miquel pros montse folch pere mas xavi coral 
Miércoles, 17 de septiembre de 2014 • 00:32h.

Mayte MartínCastelldefels, platja, sol... i estels! Doncs resulta que Espartac Peran ha descobert l'Agrupació Astronòmica Castelldefels, i un observatori excepcional per mirar els planetes des de la platja. Aquesta tarda ens banyarem a la via làctica, ja que ens acompanya des de Castelldefels el divulgador científic Antonio Bernal, expert en astrologia i coneixedor de molts dels secrets que amaga la galàxia.

Tot i que, per a galàxies, la que tenim representada a les plantes dels peus de cadascun de nosaltres. Una cosa així com un mapamundi del nostre organisme és el que pot veure's reflectit als peus. La podòloga Anna Tribó contestarà les preguntes dels nostres espectadors sobre aquesta zona tan maltractada del nostre cos. Com podem cuidar-los? Quin és el calçat més adequat? I les malalties més comunes?

I aprofitant que aquesta setmana la "cantaora" Mayte Martín farà dos concerts a la Sala Luz de Gas, no volíem perdre l'oportunitat que ens brindava el seu pas per Barcelona per portar un trosset del seu art al nostre programa.

Continuarem amb passió el seguiment de l'actualitat econòmica, avui una altra vegada amb el catedràtic en economia Xavier Sala i Martín, amb qui xerrarem del rescat de Bankia.

DIVENDRES, el magazín de les tardes de Tv3. En directe, a les 16:40h.

[ Un "Divendres" con galaxias, actualidad económica, y Mayte Martín ]
En: Divendres Tv3 
Tags: anna tribó antonio bernal mayte martín xavier sala i martín 
Miércoles, 9 de mayo de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]