Mayte MartínCastelldefels, platja, sol... i estels! Doncs resulta que Espartac Peran ha descobert l'Agrupació Astronòmica Castelldefels, i un observatori excepcional per mirar els planetes des de la platja. Aquesta tarda ens banyarem a la via làctica, ja que ens acompanya des de Castelldefels el divulgador científic Antonio Bernal, expert en astrologia i coneixedor de molts dels secrets que amaga la galàxia.

Tot i que, per a galàxies, la que tenim representada a les plantes dels peus de cadascun de nosaltres. Una cosa així com un mapamundi del nostre organisme és el que pot veure's reflectit als peus. La podòloga Anna Tribó contestarà les preguntes dels nostres espectadors sobre aquesta zona tan maltractada del nostre cos. Com podem cuidar-los? Quin és el calçat més adequat? I les malalties més comunes?

I aprofitant que aquesta setmana la "cantaora" Mayte Martín farà dos concerts a la Sala Luz de Gas, no volíem perdre l'oportunitat que ens brindava el seu pas per Barcelona per portar un trosset del seu art al nostre programa.

Continuarem amb passió el seguiment de l'actualitat econòmica, avui una altra vegada amb el catedràtic en economia Xavier Sala i Martín, amb qui xerrarem del rescat de Bankia.

DIVENDRES, el magazín de les tardes de Tv3. En directe, a les 16:40h.

[ Un "Divendres" con galaxias, actualidad económica, y Mayte Martín ]
En: Divendres Tv3 
Tags: anna tribó antonio bernal mayte martín xavier sala i martín 
Miércoles, 9 de mayo de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]