'El rei Lear'
Aquest divendres acabem la setmana amb Shakespeare. Coneixerem els secrets d’una de les obres de teatre de la temporada: "El rei Lear", que es representa aquests dies a l’escenari del Teatre Lliure. Rebrem al plató el seu director, Lluís Pasqual, i els actors Julio Manrique i David Selvas.

No faltarà, com cada divendres, la tertúlia interactiva de "La Riera", conduïda per Espartac Peran i amb la col·laboració d’uns tertulians de luxe: l’àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez i tots els espectadors que segueixen la tertúlia i participen amb els seus comentaris a través de les xarxes socials.

També coneixerem quines frases de la setmana han cridat més l’atenció a la Mònica Terribas, que parlarà de l’estat de la qüestió del procés sobiranista i l’anunci d’eleccions anticipades durant la seva secció, "Cita amb la Terribas".

I marxarem de cap de setmana amb elegància després de sentir els consells de bon gust i bones maneres de Marc Giró. Parlarà de com tractar amb la màxima educació, respecte i elegància una persona molt important a la vida de moltes persones, la senyora de la neteja.

Us hi esperem! A les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: david selvas julio manrique lluis pasqual marc giró mònica terribas 
Viernes, 16 de enero de 2015 • 00:01h.

Barcelona '92Grans emocions, però sobretot grans esportistes van ser els protagonistes dels Jocs Olímpics de Barcelona de 1992. Aquesta tarda, a DIVENDRES, volem recordar l'any en què Barcelona va ser olímpica, coincidint amb el 20 aniversari de l'esdeveniment esportiu més important del planeta. Ens acompanyarà l'esperit de la torxa i també dos grans comunicadors esportius, Olga Viza i Lluís Canut, al costat d'alguns dels esportistes catalans que van fer història.

Continuem al costat d'Espartac Peran a Calella, gairebé fregant les vacances, amb l'ambient de platja al màxim. Però alerta, perquè la platja també comporta els seus perills, un dels quals és la sobredosi de rajos ultraviolats, nefasts per a la nostra pell, que podem rebre si no prenem precaucions contra el sol. Al costat del dermatòleg Dídac Barco, tindrem al nostre abast consells senzills per gaudir al màxim del mar.

A Calella també es va viure un boom turístic fa seixanta anys. Els primers turistes alemanys que es van interessar pel nostre país molt probablement van tenir Calella com la seva porta d'accés a la península. Tirarem la vista enrere i recordarem com era el turisme tal com el van viure els nostres avis.

I a la redacció de DIVENDRES, sempre amb un ull posat en les arts escèniques del nostre territori, hem volgut entrevistar el director del Teatre Lliure, Lluis Pasqual, per conèixer de primera mà la trajectòria artística d'un dels grans del teatre que transcendeix més enllà de les nostres fronteres.

En directe, 16:30h. Tv3.

[ 20 años de Barcelona '92 y un día de playa con Espartac Peran, hoy en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: dídac barco lluís canut lluis pasqual olga viza 
Miércoles, 4 de julio de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]