'El rei Lear'
Aquest divendres acabem la setmana amb Shakespeare. Coneixerem els secrets d’una de les obres de teatre de la temporada: "El rei Lear", que es representa aquests dies a l’escenari del Teatre Lliure. Rebrem al plató el seu director, Lluís Pasqual, i els actors Julio Manrique i David Selvas.

No faltarà, com cada divendres, la tertúlia interactiva de "La Riera", conduïda per Espartac Peran i amb la col·laboració d’uns tertulians de luxe: l’àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez i tots els espectadors que segueixen la tertúlia i participen amb els seus comentaris a través de les xarxes socials.

També coneixerem quines frases de la setmana han cridat més l’atenció a la Mònica Terribas, que parlarà de l’estat de la qüestió del procés sobiranista i l’anunci d’eleccions anticipades durant la seva secció, "Cita amb la Terribas".

I marxarem de cap de setmana amb elegància després de sentir els consells de bon gust i bones maneres de Marc Giró. Parlarà de com tractar amb la màxima educació, respecte i elegància una persona molt important a la vida de moltes persones, la senyora de la neteja.

Us hi esperem! A les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: david selvas julio manrique lluis pasqual marc giró mònica terribas 
Viernes, 16 de enero de 2015 • 00:01h.

Clara Segura i Julio Manrique"Incendis" és una obra amb aquell regust de clàssic que té una història terrible, èpica i tràgica. Una obra absolutament contemporània, escrita fa pocs anys i alhora una gran història tràgica que sembla que vingui del fons dels temps, per emocionar els qui la fan i els qui la veuen. Aquest dilluns a DIVENDRES, Xavi Coral i Ana Boadas parlaran amb els seus joves actors protagonistes, Clara Segura i Julio Manrique.

Aquesta setmana, l'Espartac es trasllada a la comarca del Pla de l'Estany, per fer que sigui DIVENDRES cada dia a Serinyà. Tindrem la nostre dosi de paraules en ruta, amb l'escriptor Màrius Serra. I també coneixerem a la Marta Darnés, mestra de reiki, que ha creat l'Associació reiki rural a Serinyà. Coneixem les característiques d'aquesta tècnica mil.lenària japonesa, una teràpia energètica que té efectes en els humans, però també en els animals i les plantes. Recomanem exercicis que es poden fer a casa per solucionar problemes de salut habituals com l'estrès, el mal d'esquena, l'insomni...

Com cada dilluns, la tertúlia d'actualitat amb el més destacat del dia i del cap de setmana, amb Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba.

I si sou aficionats a la fotografia, molt atents al concurs que comença aquesta setmana. El concurs "Alegria" us pot portar un cap de setmana a veure l'espectacle del Cirque du Soleil a Itàlia.

16:40h. Tv3.

[ Clara Segura y Julio Manrique: "Incendis" en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas carles capdevila clara segura julio manrique màrius serra marta darnés núria farré pere escobar sebastià serrano tian riba 
Lunes, 3 de diciembre de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]