'El rei Lear'
Aquest divendres acabem la setmana amb Shakespeare. Coneixerem els secrets d’una de les obres de teatre de la temporada: "El rei Lear", que es representa aquests dies a l’escenari del Teatre Lliure. Rebrem al plató el seu director, Lluís Pasqual, i els actors Julio Manrique i David Selvas.

No faltarà, com cada divendres, la tertúlia interactiva de "La Riera", conduïda per Espartac Peran i amb la col·laboració d’uns tertulians de luxe: l’àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez i tots els espectadors que segueixen la tertúlia i participen amb els seus comentaris a través de les xarxes socials.

També coneixerem quines frases de la setmana han cridat més l’atenció a la Mònica Terribas, que parlarà de l’estat de la qüestió del procés sobiranista i l’anunci d’eleccions anticipades durant la seva secció, "Cita amb la Terribas".

I marxarem de cap de setmana amb elegància després de sentir els consells de bon gust i bones maneres de Marc Giró. Parlarà de com tractar amb la màxima educació, respecte i elegància una persona molt important a la vida de moltes persones, la senyora de la neteja.

Us hi esperem! A les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: david selvas julio manrique lluis pasqual marc giró mònica terribas 
Viernes, 16 de enero de 2015 • 00:01h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]