Xavier Sala i MartínEl Centre d'Estudis d'Opinió és un organisme de la Generalitat que realitza enquestes que proporcionen informació sobre les opinions dels habitants de Catalunya en qüestions ètiques, morals, socials, ideològiques, polítiques... Tot just han publicat el seu baròmetre d'estiu, i d'aquest estudi es destaca el fet que, per primer cop, són majoria els catalans que votarien "sí" en un possible referèndum per la independència. En parlarem aquesta tarda a la tertúlia dels dijous amb el director del centre, Jordi Argelaguet.

L'Espartac s'acomiada avui de Calella, després d'una setmana plena de sol, maduixes i bunyols... Avui farem un repàs dels indrets que no ens podem perdre si visitem aquesta localitat del Maresme, i visitarem el far de Calella, un dels símbols de la vila. El coneixerem i repassarem alguns dels fars catalans més al.lucinants per anar a visitar aquest estiu.

El professor Xavier Sala i Martín ens tornarà a explicar les novetats que ens depara la inquietant actualitat econòmica, i amb l'humorista Ramon intentarem treure ferro de tot plegat amb bon humor, amb una llista dels millors acudits del món sobre l'estiu i la platja.

En directe després de "La Riera". 16:30h., a Tv3.

[ Actualidad económica, el faro de Calella y mucha opinión, hoy en DV ]
En: Divendres Tv3 
Tags: jordi argelaguet ramon xavier sala i martín 
Jueves, 5 de julio de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]