Jaume Clotet i David de MontserratComencem el programa d'aquest dilluns pre-Diada celebrant el 30 aniversari de la setmana del llibre en català. Ens visita Albert Pèlach, president de l'efemèride, i Pilar Bertran, editora d'Edicions 62. Al costat d'ells, Jordi Ferré i Ernest Folch ens explicaran amb tota mena de detalls en què consisteix el treball de l'editor literari, i també ens parlaran de les novetats i el futur del món dels llibres en català.

I ja que la cosa va de llibres, també us presentarem la novel.la "Lliures o morts", amb la presència dels seus autors, David de Montserrat i Jaume Clotet. Una història que, segons els seus autors, "descobreix el veritable heroi de 1714". Podeu veure'n el booktrailer aquí.

Aquesta setmana ens traslladem a Torrelles de Llobregat, localitat que des de 1981 celebra la Festa de la cirera, esdeveniment que commemora la relació de la població amb aquesta fruita a través de tres grans activitats: l'Exposició de Cireres, el Mercat de Cireres i la Fira d'Artesans.

I a la tertúlia d'actualitat, se sumarà als nostres col.laboradors habituals (Sebastià Serrano, Núria Farré i Carles Capdevila) la veu de Toni Soler, amb qui conversarem sobre la commemoració dels 300 anys de 1714.

16:30h. Tv3.

[ David de Montserrat y Jaume Clotet presentan "Lliures o morts" en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: albert pèlach carles capdevila david de montserrat ernest folch jaume clotet jordi ferré núria farré pilar bertran sebastià serrano toni soler 
Domingo, 9 de septiembre de 2012 • 18:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]