Mònica Terribas
Setmana crucial, políticament, que observarem a través de la mirada analítica de Mònica Terribas. Destacarem, entre d’altres temes, el debat de la resolució sobre la independència celebrat el dilluns al matí, analitzarem el discurs d’Artur Mas, candidat a la Generalitat de Junts Pel Sí, de la mateixa tarda de dilluns i, sobretot, repassarem totes les reaccions que hi ha hagut arran d’aquests importants fets per part dels partits opositors i pel mateix govern central.

Continuarem parlant d’aquest tema amb analistes de l’actualitat política i social. Ens acompanyaran Odei Etxearte, Sergi Picazo, Antonio Franco i Tian Riba, i també el prestigiós analista polític Ernesto Ekáizer, que també ens presentarà el seu nou llibre "Queríamos tanto a Luis".

Des de Sant Quintí de Mediona viurem la Fira de Mata-Degolla que recrea la captura de Sant Quintí per part de les tropes borbòniques el 1714. Veurem la recreació de la batalla, que sempre va acompanyada pel seguici popular i, entre d’altres temes, coneixerem alguns oficis curiosos del segle XVIII.

Segon dia del sorteig de la Grossa de Cap d’Any, en què tornarem a regalar, a un dels nostres espectadors, 10 butlletes del número 18909 (data en què va començar el nostre programa). Recordeu que aquest número només es pot aconseguir a través de DIVENDRES, i aquesta acció la continuarem fent diàriament durant dues setmanes. I el més important, en cas que aquest número fos premiat amb el primer premi, l’espectador afortunat guanyaria... un milió d’euros!

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antonio franco ernesto ekaizer mònica terribas odei etxearte sergi picazo tian riba 
Martes, 10 de noviembre de 2015 • 00:01h.


Después de 5 años en crisis, SALVADOS se pregunta si se podía haber evitado. ¿Nadie avisó de la burbuja inmobiliaria? Hablamos con el periodista Ernesto Ekaizer, que nos descubre cómo hubo voces de alarma que alertaron de la crisis. Sin embargo el gobierno de Aznar negó una y otra vez la burbuja inmobiliaria. La oposición la denunció, pero cuando llegaron al poder, siguieron sin hacer nada. ¿Por qué estas contradicciones?

En su búsqueda de respuestas, Jordi Évole entrevista a los protagonistas: economistas, a un presidente de cajas de ahorros y a un inspector del Banco de España. ¿Estaban demasiado politizados los cargos directivos de las cajas? La falta de control del Banco de España ¿tiene algo que ver con el hecho de que su gobernador fuese elegido por el poder político? ¿Hubo algún tipo de presión? En definitiva, ¿no se pudo o no se quiso evitar?

Y hablaremos con Miguel Sebastián, ex ministro de Industria, para repasar el papel del gobierno de Zapatero en el desarrollo de la crisis. ¿Cómo es posible que en la oposición profetizasen la crisis y, ya en el gobierno, la negasen? En palabras de Miguel Sebastián "¿quién se atreve a quitar la música en medio de la fiesta?".

SALVADOS (@SalvadosTv) pone nombres y apellidos a los responsables de la crisis, este domingo a las 21:30h en laSexta.
En: Salvados laSexta 
Tags: @jordievole ernesto ekaizer jordi évole miguel sebastián 
Jueves, 20 de septiembre de 2012 • 16:47h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]