'Divendres'
Aquest dimecres comença, al Parlament de Catalunya, el debat de política general. Analitzarem el discurs que haurà fet el president de la Generalitat i les intervencions dels presidents dels grups parlamentaris, en una sobretaula en què seuran Rafel Nadal, Joan Julibert, Manuel Cuyàs, Odei Etxearte, Xavier Fina i Tian Riba.

El programa "Catalunya experience" torna aquesta temporada amb nous viatgers vinguts d'arreu del món. Ens en farà cinc cèntims la persona que els acompanya durant la visita i, alhora, presentadora del programa Ivana Miño.

Posarem en marxa una secció periòdica que conduirà Lluís Marquina i que ens posarà al dia dels avenços tecnològics que ens serveixen per fer el nostre dia a dia molt més fàcil. Aquesta setmana destacarem les APPs que monitoritzen el consum de la nostre llar o que ens permeten controlar els aparells electrònics a distància i mitjançant un smartphone.

Amb Màrius Serra descobrirem els mots, frases i exclamacions propis del municipi de Castelló d'Empúries, com parlen els veïns de la vila i municipi de la comarca de l'Alt Empordà.

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ivana miño joan julibert lluís marquina manuel cuyàs odei etxearte rafel nadal tian riba xavier fina 
Miércoles, 5 de octubre de 2016 • 00:10h.

Helena Garcia Melero i Espartac Peran
Continua la campanya de les eleccions del 26 de juny per triar el nou govern de l'Estat per als pròxims 4 anys. Durant el cap de setmana s'hauran succeït els mítings, les declaracions, els atacs i el retrets entre els candidats i en parlarem en una taula d'actualitat formada per Sebastià Serrano, Xavier Torrens, Odei Etxearte i Tian Riba.

Igual com hem fet les últimes dues setmanes, parlarem del 25è aniversari de "La Marató" i, per commemorar aquesta efemèride, el públic triarà les millors cançons de tots els discs que s'han gravat i se'n farà una recopilació. Dilluns continuarem amb les votacions i recordarem aquests vells temes i les edicions passades de "La Marató", acompanyats d'Elena Gadel i Daniel Anglès. El divendres 1 de juliol descobrirem les cançons triades per la gent.

Comencem setmana a Altafulla, municipi de la comarca del Tarragonès declarat Patrimoni de la Humanitat pel castell dels Tamarit i per la vila romana dels Munts. Parlarem amb els altafullencs i les altafullenques sobre els espais 100% genuïns i, entre altres temes, descobrirem les paraules, frases i expressions pròpies dels seus vilatans. ​

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, dilluns 13 de juny a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: daniel anglès elena gadel espartac peran helena garcia melero odei etxearte sebastià serrano xavier torrens 
Domingo, 19 de junio de 2016 • 10:07h.

Antoni Bassas
Comencem el dijous analitzant l’actualitat política, social i cultural des del particular punt de vista del periodista i col·laborador nostre Antoni Bassas.

L’audició és part fonamental en la comunicació humana, a més, és la via per adquirir el llenguatge i tot tipus d’aprenentatges. Una pèrdua auditiva és l’alteració en funcions auditives i estructurals de l’oïda que dificulten, en diversos graus, la percepció dels sons. De l’oïda en parlarem profundament amb el doctor Gonzalo Martínez-Monche, tot recordant que celebrem el Dia Internacional de l’Audició.

Parlarem en profunditat de les votacions per a la investidura com a president del govern de l’estat de Pedro Sánchez. Viurem la ressaca de manera activa i analitzarem els resultats i els comentaris dels portaveus. Ens acompanyaran a la taula d’actualitat: Manuel Cuyàs, Odei Etxearte, Antonio Franco, Francesc Jofresa i Pere Mas.

Última jornada a Solsona, des d’on recomanarem alguns espais que no podem deixar de visitar quan siguem a la ciutat. Ens passejarem pel nucli antic, ens arribarem fins a la Catedral i al Museu Episcopal i farem una excursió al Pont de l’Afrau, un aqüeducte monumental de 27,5 metres d’alçària i uns 60 metres de llargada, de mitjan segle XVIII.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antonio franco francesc jofresa gonzalo martínez-monche manuel cuyàs ntoni bassas odei etxearte 
Jueves, 3 de marzo de 2016 • 00:15h.

Helena García Melero
Com cada dimarts, Mònica Terribas ens analitza l’actualitat des del seu particular punt de vista.

L’impost de successions i donacions a Catalunya ha experimentat canvis constants en els últims anys. Un anys posen l’impost, uns altres el treuen i uns altres el redueixen, de manera que cal tenir un calendari a la mà a l’hora de morir-se per saber quant pagaran els hereus. Per parlar de les herències i del que actualment regeix a Catalunya, tindrem Meritxell Gabarró, advocada i directora de Gabarró Advocats-Herències.

Seguim a l’Ametlla de Mar amb Espartac Peran, per celebrar les Terceres Jornades Gastronòmiques de la Galera, presents en diferents restaurants de la vila, com també en algunes de les poblacions pròximes. Tindrem 3 dels cuiners més ben valorats de la zona, que ens mostraran alguns dels seus millors plats. I entre d’altres temes, descobrirem què és la galera i algunes de les seves curiositats, com que tenen una vista privilegiada.

Continuarem analitzant l’actualitat informativa més estricta amb alguns dels nostres tertulians habituals. Acompanyaran Helena Garcia Melero: Odei Etxearte, Xavier Fina, Miquel Puig i Toni Orensanz, el qual també ens parlarà del darrer llibre que ha escrit "El nazi de Siurana", la història d’un nazi fugitiu que es va amagar a la inaccessible Siurana, on es va fer construir un xalet immens i va viure protegit pel franquisme i per uns gossos ferotges.

DIVENDRES, diàriament a partir de les 16:40h. a TV3, amb l'Helena Garcia Melero i l'Espartac Peran.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran helena garcia melero meritxell gabarró miquel puig mònica terribas odei etxearte toni orensanz xavier fina 
Martes, 9 de febrero de 2016 • 00:38h.

'Divendres'
Encetem el dimarts fent una mirada a l’actualitat des del particular punt de vista de Mònica Terribas.

Entrevistarem Rosa Pich-Anguera, autora del llibre "Como ser feliz con 1, 2, 3... hijos?". Rosa, mare de 18 fills, treballadora a mitja jornada i membre de diversos consells d’administració, ens parlarà de l’experiència pràctica que proporciona una família nombrosa i ens demostrarà que els fills són la font de la felicitat a la llar.

Dia gran del Carnaval de Vilanova i la Geltrú. Tindrem el vestuari del rei del Carnaval, el Carnestoltes, les banderes que presideixen les diferents entitats que hi participen i, entre molts altres temes, podrem veure alguna de les disfresses més impactants de la festa.

Hem muntat una tertúlia per fer un repàs de les últimes notícies polítiques, culturals i socials que han estat capçalera de mitjans de comunicació durant el cap de setmana. Acompanyaran Helena Garcia Melero, Xavier Torrent, Roger Palà, Odei Etxearte i Tian Riba.

DIVENDRES, diàriament a partir de les 16:40h. a TV3, amb l'Helena Garcia Melero i l'Espartac Peran.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: helena garcia melero mònica terribas odei etxearte roger palà tian riba xavier torrent 
Martes, 2 de febrero de 2016 • 00:02h.

1 | 2 | 3 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 3 ]