Pau Garcia-MilàHem passat l'equador de la setmana al programa DIVENDRES i és el moment de parlar de negocis. I negocis d'èxit, a més a més. Torna la secció del jove emprenedor Pau Garcia-Milà, amb una llista d'idees que s'han gestat a Catalunya i que ja s'han convertit en cavall guanyador en diferents àmbits comercials. Veurem com es fabriquen unes ulleres de fusta reciclada de monopatins, que estan triomfant pertot el món. També us ensenyarem una empresa d'internet que ven fotografies amb la dedicatòria i l'autògraf d'estrelles de l'esport (de diferents disciplines), i una productora d'esdeveniments relacionats amb el món dels nadons.

A Rubí ens han tractat estupendament bé, i per això avui hem preparat un final de festa per acomiadar-nos d'aquesta localitat del Vallès Occidental, amb Espartac Peran al davant i amb el nostre benvolgut amic l'actor Enric Majó, que ens farà un recorregut en clau turística pels llocs més emblemàtics de la ciutat.

També visitarem l'empresa Zeta Espacial, la inventora i única fabricant dels ultrafamosos Peta-Zetas, una llaminadura única que es comercialitza a tot el món. Però, de què estan fets els Peta-Zetas? Com se'ls va ocórrer la idea de fabricar aquesta llaminadura? Són certes les llegendes urbanes que circulen al voltant d'aquesta marca? La resposta, aquesta tarda al costat de Ramon Escolà, el creador dels Peta-Zetas.

I la tertúlia d'actualitat comptarà amb la participació d'Antonio Franco, Sonia Domènech, Ernest Folch, Jordi Barbeta, Tian Riba i Xavier Sardà.

16:40h. Tv3.

[ Actualidad, negocios de éxito y una montaña de "Peta-Zetas" en "Divendres", 16:40h. Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: antonio franco enric majó ernest folch jordi barbeta pau garcia-milà ramon escolà sonia domènech tian riba xavier sardà 
Jueves, 24 de enero de 2013 • 00:00h.

 Tertúlia postelectoral a 'Divendres'Comencem setmana a DIVENDRES amb una tertúlia d'actualitat on analitzarem els resultats de les eleccions i el més destacat de la jornada electoral que es va viure diumenge 25 de novembre a Catalunya. Una taula que moderarà Xavi Coral, on tindrem els punts de vista dels periodistes Rafael Nadal, Antonio Franco, Carles Capdevila, Sonia Domènech, Jordi Barbeta i Tian Riba.

L'Espartac i l'equip d'exterior viatgen aquesta setmana a Arenys de Munt, on ens espera, com cada dilluns, l'escriptor Màrius Serra i la seva secció "Paraules en ruta", per conèixer les peculiaritats del llenguatge d'aquesta regió de Catalunya. Des d'Arenys de Munt també us volem ensenyar la seva important indústria tèxtil, especialitzada en la producció de tovalloles. Us donarem consells perquè encerteu sempre que aneu a comprar una tovallola: en què ens hem de fixar, com s'han de cuidar, consells per assecar-se bé...

Us esperem en directe, cap a les 16:40h., a Tv3.

[ Tertulia de actualidad postelectoral en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: antonio franco carles capdevila jordi barbeta màrius serra rafael nadal sonia domènech tian riba 
Lunes, 26 de noviembre de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]