'Divendres', amb Xavi Coral i Espartac Peran, cada tarda a Tv3Ja ha arribat el gran dia! Avui és la gran final del concurs "Alegría" a "Divendres". El fotògraf Francesc Fàbregas i l'actor Miki Esparbé seran el jurat que decidirà quina és la foto guanyadora d'un viatge a Torí per veure l'espectacle "Alegría, del Cirque du Soleil.

Seguim a Vila-seca, localitat que fa cada any la Festa del Brou de Nadal. Per això la doctora Folch en parlarà des del punt de vista nutricional i coneixerem els millors trucs per elaborar-lo. També parlarem de pernil amb Joan Filiat, mestre tallador de pernils. Coneixerem els secrets del pernil ibèric i aprendrem a distingir els diferents tipus de pernil, com els hem de triar i conservar.

Tot el que hagi passat aquest dimarts serà objecte d'anàlisi a la taula d'actualitat amb Gonzalo Bernardos, Rafael Nadal, Marina Llansana, Manel Machón i Pere Mas.

En directe, 16:40h.,  a Tv3.

[ Cocina de Navidad, tertulia de actualidad y el concurso "Alegría" en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: doctora folch francesc fàbregas gonzalo bernardos joan filiat manel manchón marina llansana miki esparbé pere mas rafael nadal 
Martes, 11 de diciembre de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]