'Divendres', amb Xavi Coral i Espartac Peran, cada tarda a Tv3Ja ha arribat el gran dia! Avui és la gran final del concurs "Alegría" a "Divendres". El fotògraf Francesc Fàbregas i l'actor Miki Esparbé seran el jurat que decidirà quina és la foto guanyadora d'un viatge a Torí per veure l'espectacle "Alegría, del Cirque du Soleil.

Seguim a Vila-seca, localitat que fa cada any la Festa del Brou de Nadal. Per això la doctora Folch en parlarà des del punt de vista nutricional i coneixerem els millors trucs per elaborar-lo. També parlarem de pernil amb Joan Filiat, mestre tallador de pernils. Coneixerem els secrets del pernil ibèric i aprendrem a distingir els diferents tipus de pernil, com els hem de triar i conservar.

Tot el que hagi passat aquest dimarts serà objecte d'anàlisi a la taula d'actualitat amb Gonzalo Bernardos, Rafael Nadal, Marina Llansana, Manel Machón i Pere Mas.

En directe, 16:40h.,  a Tv3.

[ Cocina de Navidad, tertulia de actualidad y el concurso "Alegría" en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: doctora folch francesc fàbregas gonzalo bernardos joan filiat manel manchón marina llansana miki esparbé pere mas rafael nadal 
Martes, 11 de diciembre de 2012 • 00:00h.

Concurs 'Gran Nord'El catedràtic en economia Xavier Sala i Martín no podia marxar de vacances sense explicar-nos què ha passat en l'àmbit econòmic en els últims dies. Avui parlarem del nou paquet de retallades anunciat pel Govern i les primeres respostes en aquest àmbit al voltant de les noves mesures.

Repassarem les millors fotos que ens han enviat els nostres espectadors fent la salutació típica dels habitants de Nord, la població protagonista de la sèrie de Tv3. Un jurat, integrat pels actors de "Gran Nord" Pep Cruz i Marta Pérez i pel fotògraf Francesc Fàbregas, decidirà quins dels nostres espectadors s'emporten tres estades de cap de setmana al Pallars Sobirà. Vosaltres també podeu escollir la millor fotografia entre totes les que hem rebut si cliqueu aquest enllaç.

Avui també coneixerem com és la casa que l'Institut d'Arquitectura del Vallès de la UPC presenta al Solar Decathlon 2012, un concurs considerat "la Fórmula 1" de l'arquitectura sostenible. En parlarem amb dos dels alumnes que han ideat la casa, Aitor Iturralde i Jordi Mitjans, i amb l'arquitecte Coque Claret.

I durant el nostre últim dia a Les Franqueses del Vallès, farem una mica de turisme amb Pep Bou, el gran artista de les bombolles de sabó, i un repàs dels fets històrics més destacats dels que hem parlat al llarg de la temporada amb l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté.

Cada tarda és DIVENDRES, a Tv3. Amb Xavi Coral i Espartac Peran, en directe després de "La Riera".

[ Economía, arquitectura sostenible y el espíritu de "Gran Nord" a "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: aitor iturralde coque claret francesc fàbregas jordi mitjans josep maria solé i sabaté marta pérez pep bou pep cruz xavier sala i martín 
Jueves, 12 de julio de 2012 • 00:00h.

AlaskaAvui en el DIVENDRES la música t'entrarà pels ulls, perquè visitarem al costat d'Ana Boadas l'exposició fotogràfica "Música pels ulls", de Francesc Fàbregas. Una recopilació d'instantànies dels anys 70 i 80, que retraten a artistes com la que podeu veure a la foto de l'esquerra, i altres estrelles com Grace Jones o Mick Jagger.

Després, convertirem per uns instants el plató en un casino, ja que avui acaba a Barcelona el campionat nacional de póker, i hem convidat a experts molt motivats en aquest joc, que desplomaran subtilment a Xavi Coral fins a deixar-lo sense blanca.

Nosaltres de moment, us deixem aquest video per a motivar-vos a que vegeu aquesta tarda el programa:Qualsevol dia és bo perquè comenci el cap de setmana. DIVENDRES, en directe a les 16:30h., a Tv3.

[ Imágenes de "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas francesc fàbregas 
Jueves, 4 de marzo de 2010 • 00:12h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]