Màrius SerraComencem la setmana amb l'Espartac Peran i tot l'equip d'exteriors instal.lats a la localitat de Tiana. Aquest dilluns tindrem ocasió de conèixer les particularitats del català que es parla en aquesta zona del Maresme amb un geni de les lletres, l'escriptor Màrius Serra, que ens portarà una nova edició de les seves "Paraules en ruta".

Des de Tiana, també descobrirem qui va ser Lola Anglada. Considerada la primera il.lustradora catalana professional, va passar bona part de la seva vida en aquesta localitat, on avui encara es conserva la casa on va viure. També hi ha una escola i un parc que porten el seu nom. Ens acompanyarà en aquest viatge una amiga personal de Lola Anglada, la seva biògrafa i la il.lustradora i col.laboradora del programa Pilarín Bayès.

I amb motiu de l'increment durant els últims mesos del rebut de l'electricitat, de l'aigua o del gas (que han patit una pujada que posa més al dia que mai la necessitat d'estalviar energia), aquest dilluns tornem a convidar al plató de DIVENDRES l'ambientòleg Enric Coll, que ens explicarà trucs molt senzills per estalviar-nos diners en totes aquestes factures.

El més destacat del dia i del cap de setmana serà objecte de debat a la tertúlia dels dilluns, amb Núria Ferré, Pere Escobar, Carles Capdevila, Agustí Esteve i Tian Riba. No hi falteu! A les 16:40h. Tv3.

[ Palabras en ruta desde Tiana con Màrius Serra, en "Divendres". 16:40h. en Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: agustí esteve carles capdevila enric coll lola anglada màrius serra núria farré pere escobar pilarín bayés tian riba 
Lunes, 14 de enero de 2013 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]