OBKAquesta tarda, a "DIVENDRES", recordarem els grans èxits del duo de pop electrònic de Sant Feliu de Llobregat: OBK. Al costat de Jordi Sanchez i Miguel Arjona, components de la mítica banda, viatjarem fins als inicis del grup per rememorar hits com aquest, aquest o aquest. Ens acompanya en aquest camí el periodista Xavier Solà, que se sap de memòria les lletres de totes les seves cançons, per participar en aquest festival remember que ens marquem des de la ciutat de les roses.

Aquest serà també un programa en què parlarem d'històries de superació personal. Ens visiten Àlex Rovira i Francesc Miralles que acaben de publicar el llibre "L'illa del tresor". A les seves pàgines es pot trobar el camí que ha portat a l'èxit grans genis del nostre temps, com el recentment desaparegut Steve Jobs. Però com han aconseguit aconseguir semblants metes? Ens ho expliquen aquesta tarda els autors del llibre.

Tornarem a tenir una altra classe d'economia amb Xavier Sala i Martín, i abans d'ana'ns-en ballarem una vegada més pel final feliç de totes aquelles persones que han rebut un trasplantament, a la multitudinària flashmob de La Marató de Tv3.

"DIVENDRES", amb Xavi Coral i Espartac Peran. 16:40h., Tv3.

[ Sant Feliu de Llobregat escribe la historia de OBK en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: àlex rovira francesc miralles jordi sanchez miguel arjona obk xavier sala martín xavier solà 
Jueves, 15 de diciembre de 2011 • 00:00h.

Les bombolles de Freixenet repeteixen anunci aquest nadal. Que si, que ja sabem que hi ha crisi, però en el cas de les bombolletes de cava és diferent. L'anunci ens servirà d'excusa per parlar de natació sincronitzada amb la Gemma Mengual i l'Andrea Fuentes, campiones d'aquest esport. I si us agraden les bombolles de Freixenet, segur que també us agradarà aquest video:I en Miki Esparbé ens portarà el que possiblement sigui un dels millors reportatges que ha fet fins a la data, sobre la manifestació convocada contra la crisi a Barcelona. També es passarà pel plató l'Anna Llacher amb les seves propostes per a aquells que no sàpiguen en què invertir el seu temps lliure durant cap de setmana, i l'Espartac Peran, que ja ha tornat de la terra que va veure néixer a Salvador Dalí, ens anunciarà el nom de la localitat on anirem la setmana que ve .

Per a finalitzar tindrem l'actuació dels OBK, el mític grup d'electropop del Baix Llobregat, que interpretarà un tema inclòs en el disc de "La marató". Us deixem amb aquest videoclip d'un dels seus últims hits.[ Campeonas sincronizadas, hoy en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: andrea fuentes anna llacher gemma mengual miki esparbé obk 
Viernes, 4 de diciembre de 2009 • 00:16h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]