OBKAquesta tarda, a "DIVENDRES", recordarem els grans èxits del duo de pop electrònic de Sant Feliu de Llobregat: OBK. Al costat de Jordi Sanchez i Miguel Arjona, components de la mítica banda, viatjarem fins als inicis del grup per rememorar hits com aquest, aquest o aquest. Ens acompanya en aquest camí el periodista Xavier Solà, que se sap de memòria les lletres de totes les seves cançons, per participar en aquest festival remember que ens marquem des de la ciutat de les roses.

Aquest serà també un programa en què parlarem d'històries de superació personal. Ens visiten Àlex Rovira i Francesc Miralles que acaben de publicar el llibre "L'illa del tresor". A les seves pàgines es pot trobar el camí que ha portat a l'èxit grans genis del nostre temps, com el recentment desaparegut Steve Jobs. Però com han aconseguit aconseguir semblants metes? Ens ho expliquen aquesta tarda els autors del llibre.

Tornarem a tenir una altra classe d'economia amb Xavier Sala i Martín, i abans d'ana'ns-en ballarem una vegada més pel final feliç de totes aquelles persones que han rebut un trasplantament, a la multitudinària flashmob de La Marató de Tv3.

"DIVENDRES", amb Xavi Coral i Espartac Peran. 16:40h., Tv3.

[ Sant Feliu de Llobregat escribe la historia de OBK en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: àlex rovira francesc miralles jordi sanchez miguel arjona obk xavier sala martín xavier solà 
Jueves, 15 de diciembre de 2011 • 00:00h.

DivendresEl miracle del retoc fotogràfic arriba a la Casa Reial: les noves fotos oficials dels prínceps d'Astúries inunden les revistes i obren el debat de si se'ls ha anat la mà amb el Photoshop, encara que ells ho neguin. Obrim també el debat en DIVENDRES amb les opinions dels nostres col.laboradors, experts a anar un pas més enllà de les grans portades i els grans titulars.

Avui també ens visita la Maria Rosales, una persona molt vinculada al món de l'espectacle, assistent personal de Pepe Rubianes i experta en teatre. Amb ella analitzarem l'entrega dels premis Max. I des de Tàrrega, l'Espartac ens presenta al col.lectiu de grafiteros La Reserva, i coneixerem a Francesc Miralles, un músic que fa concerts amb instruments impossibles, que ell mateix construeix amb restes de les escombraries.

El reciclatge elevat a art a DIVENDRES, 16:30h. a Tv3.

[ Retoques digitales y música ecológica ]

En: Divendres Tv3 
Tags: francesc miralles la reserva maria rosales 
Martes, 4 de mayo de 2010 • 00:13h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]