Arcadi OliveresL'economista Arcadi Oliveres impulsa, juntament amb Teresa Forcades, la formació d'un moviment social que ha de portar a la creació d'una candidatura popular i unitària a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya. Tots dos han elaborat un manifest on s'exposen una sèrie de propostes de canvi social, polític i econòmic que serveixin per obrir un ampli debat en assemblees locals de tots els pobles de Catalunya. Aquest dimarts, a la tertúlia d’actualitat de DIVENDRES, ens acompanya l’economista Arcadi Oliveres per parlar d’aquest manifest, en una taula moderada per Xavi Coral amb les opinions i punts de vista de Marina Llansana, Leonor Mayor, Manel Manchón, Pere Mas i Tian Riba.

També entrevistem al programa d’avui l’escriptor Albert Sánchez-Piñol, que publica la versió en català de la que ha estat la seva primera novel·la escrita en castellà, "Victus", una narració de gènere històric publicada l’any passat per l’editorial La Campana, tot un èxit de vendes, on es narra la història de Martí Zuviría, que amb 98 anys, explica des de Viena i just abans de la Revolució Francesa, les seves memòries com a ajudant d'Antoni de Villarroel durant la Guerra de Successió.

I en plena eclosió primaveral, ens acostem amb l’Espartac Peran a l’empresa Llavors Fitó, a Bellpuig, que es dedica a la producció de llavors de panís, plantes aromàtiques, flors, gespa i productes per a l’hort. Coneixerem la seva història, quines llavors podem plantar a casa en aquesta època de l’any, i també trucs per fer-les créixer amb èxit.

I acabarem amb la música del grup Manel, que avui publiquen nou àlbum "Atletes, baixin de l’escenari". Estrenarem en primícia a la televisió el seu primer single, "Teresa Rampell", i parlarem amb ells d’aquest nou treball discogràfic.

DIVENDRES a Tv3, 16:40h.
Participa en directe amb nosaltres mitjançant Twitter i Facebook.
En: Divendres Tv3 
Tags: albert sánchez-piñol arcadi oliveres manel manuel manchón pere mas 
Martes, 16 de abril de 2013 • 09:26h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]