'Late Motiv'
Hoy nos visita el Capitán Kóblic. El actorazo Ricardo Darín viene a hablarnos de su nueva película y de lo que quiera porque la verdad es que le admiramos mucho y todo lo que dice y hace nos interesa.

Además como es miércoles tendremos a Berto Romero. Sublimando cada semana el consultorio. Lo más.

Y la actuación de Manel. Buen pop en directo, como nos gusta.

Todo esto y más en LATE MOTIV de Andreu Buenafuente, el miércoles 15 de junio a las 23:00h. en #0 de Movistar+.​

LATE MOTIV en: latemotiv.com

En: Late Motiv #0 
Tags: berto romero manel ricardo darín 
Miércoles, 15 de junio de 2016 • 00:06h.

'El tiempo entre costuras'
Esta noche de miércoles EN EL AIRE, Francesc Garrido y Peter Vives nos hablarán de los entresijos de la exitosa serie de Antena 3 "El tiempo entre costuras". Si estás enganchado a ella no te lo puedes perder y si no... ¡tampoco!

El grupo Manel, nos tocará en directo uno de los temazos de su disco "Atletes, baixin de l'escenari". David de Jorge compartirá sus guarrindongadas con nosotros en "Top chof" y, como siempre, nos hará entrar hambruna nocturna.

EN EL AIRE con Andreu Buenafuente, en laSexta a medianoche.

EN EL AIRE en:
enelaireconandreubuenafuente.com | @EnElAireAB | @ElTerrat | @BobPopENELAIRE | @laSextaTv | Facebook | Instagram | Vine
En: En El Aire laSexta 
Tags: andreu buenafuente david de jorge francesc garrido manel peter vives 
Miércoles, 15 de enero de 2014 • 01:00h.

Arcadi OliveresL'economista Arcadi Oliveres impulsa, juntament amb Teresa Forcades, la formació d'un moviment social que ha de portar a la creació d'una candidatura popular i unitària a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya. Tots dos han elaborat un manifest on s'exposen una sèrie de propostes de canvi social, polític i econòmic que serveixin per obrir un ampli debat en assemblees locals de tots els pobles de Catalunya. Aquest dimarts, a la tertúlia d’actualitat de DIVENDRES, ens acompanya l’economista Arcadi Oliveres per parlar d’aquest manifest, en una taula moderada per Xavi Coral amb les opinions i punts de vista de Marina Llansana, Leonor Mayor, Manel Manchón, Pere Mas i Tian Riba.

També entrevistem al programa d’avui l’escriptor Albert Sánchez-Piñol, que publica la versió en català de la que ha estat la seva primera novel·la escrita en castellà, "Victus", una narració de gènere històric publicada l’any passat per l’editorial La Campana, tot un èxit de vendes, on es narra la història de Martí Zuviría, que amb 98 anys, explica des de Viena i just abans de la Revolució Francesa, les seves memòries com a ajudant d'Antoni de Villarroel durant la Guerra de Successió.

I en plena eclosió primaveral, ens acostem amb l’Espartac Peran a l’empresa Llavors Fitó, a Bellpuig, que es dedica a la producció de llavors de panís, plantes aromàtiques, flors, gespa i productes per a l’hort. Coneixerem la seva història, quines llavors podem plantar a casa en aquesta època de l’any, i també trucs per fer-les créixer amb èxit.

I acabarem amb la música del grup Manel, que avui publiquen nou àlbum "Atletes, baixin de l’escenari". Estrenarem en primícia a la televisió el seu primer single, "Teresa Rampell", i parlarem amb ells d’aquest nou treball discogràfic.

DIVENDRES a Tv3, 16:40h.
Participa en directe amb nosaltres mitjançant Twitter i Facebook.
En: Divendres Tv3 
Tags: albert sánchez-piñol arcadi oliveres manel manuel manchón pere mas 
Martes, 16 de abril de 2013 • 09:26h.

Maria LanauEn el programa d'avui repassem el que ha donat de si la setmana a "La Riera" amb els nostres col.laboradors habituals: Pep Anton Muñoz, àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas i Ana Boadas. Avui ens visita la Laura, paper que interpreta l'actriu Maria Lanau. Hi parlem de la seva relació amb el Sergi. Serà ella el nou vèrtex del famós triangle isòsceles? Acabarà confessant al Caselles que ell és un cornut? Li cantarà finalment les quaranta a la Mariona? Parlarem de tot això amb la Maria i també repassarem la seva trajectòria com a actriu.

Una mica després entrevistem Jordi Mazon, autor del llibre "100 preguntes sobre física". Si teniu alguna pregunta del tipus "Per què la cortina de la dutxa se'ns acosta quan obrim l'aigua?" o "Es pot trencar un got amb la veu?", no us perdeu el programa d'avui, perquè aclarirem aquests i altres dubtes.

I comencem el cap de setmana amb la música del grup Manel, actuals número 1 de vendes a tot l'Estat, que ens interpreten un tema del seu nou disc: "Benvolgut".

DIVENDRES. 16:40h. Tv3.

[ Hoy en la tertúlia de "La Riera": Maria Lanau ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer jordi mazon manel maria lanau pep a. muñoz pere mas 
Viernes, 1 de abril de 2011 • 09:32h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]