Josep Ma. Benet i JornetCom molt bé sabeu, el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes s'atorga a les persones que per la seva obra literària o científica, escrita en llengua catalana, han contribuït de manera notable i continuada a la vida cultural dels Països Catalans. Aquest any reconeixeran amb aquest guardó el dramaturg Josep Maria Benet i Jornet, que aquesta nit de dimarts rebrà el Premi d'Honor de les Lletres, durant la cerimonia que es farà al Palau de la Música de Barcelona. Però abans tindrem l'ocasió de parlar amb qui ha estat pare de les sèries de més gran èxit de TV3 (com ara "Nissaga de poder", "El cor de la ciutat", "Ventdelplà" i tantes més) al costat de Xavi Coral i Núria Coll.

Durant el segon dia d'Espartac Peran a Viladrau, continuarem coneixent més aspectes d'aquesta localitat, com ara la seva Fira de la Castanya, que tot i que es fa, naturalment, a l'octubre, promou la degustació d'aquest fruit durant tot l'any en forma de melmelada, mel, crema, castanyes en almívar... Parlarem de les propietats d'aquest fruit amb Montse Folch, nutricionista. Amb la doctora Folch també seguirem les indicacions corresponents a la dieta dels colors, que es troba en la seva sisena setmana i té un gran seguiment entre els nostres espectadors.

I abordarem l'actualitat amb la corresponent anàlisi per part dels tertulians d'aquesta taula dels dimarts: Marina Llansana, Francesc Romeu, Salvador Cardús, Manel Manchón, Pere Mas i Tian Riba.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: josep maria benet i jornet manel manchón marina llansana francesc romeu montse folch pere mas salvador cardús tian riba 
Martes, 11 de junio de 2013 • 00:12h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]