DivendresL'estiu ha entrat de ple al programa DIVENDRES, i aprofitem l'estació més calorosa de l'any per visitar, al costat d'Espartac Peran, l'Ampolla i els seus voltants. Aquest dimecres us volem mostrar unes de les estrelles de la gastronomia d'aquesta zona de Catalunya: les ostres del Delta, i concretament la Cassostra Gigas, una ostra de gust intens que es conrea al Delta. En coneixerem les característiques i proposarem diverses maneres d'utilitzar-la a la cuina. Amb José Ramón Castells, president de la Federació de Productors de Mol·luscos del Delta de l'Ebre, i Rubén Cabrera, petit productor d'ostres i musclos.

És ben cert que les ostres tenen propietats afrodisíaques, així que després d'un tast d'aquestes característiques, ens endisarem en l'univers musical del periodista Pep Blay, en aquesta ocasió per conèixer les millors cançons per fer l'amor que s'han escrit a la història de la música.

I tornarem a l'Ampolla amb una altra delicatessen autòctona: l'arròs del Delta. A l'Ampolla al setembre es fa la Festa de la Sega i les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs. En parlarem i coneixerem diferents receptes d'arròs. Amb la col·laboració de Josep Llambrich, productor d'arròs.

La tertúlia del dimecres torna amb l'equip de tertulians format pel jutge Santiago Vidal i els escriptors i periodistes Sílvia Soler, Màrius Carol, Manuel Cuyàs, Núria Coll i Tian Riba.

Us hi esperem en directe, amb Xavi Coral, Espartac Peran i la resta de l'equip. 16:40h., Tv3.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: josé ramón castells manuel cuyàs màrius carol pep blay rubén cabrera santiago vidal sílvia soler 
Miércoles, 10 de julio de 2013 • 00:24h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]