La RieraSeguidors de "La Riera", prepareu-vos perquè la tertúlia d'aquesta tarda promet. Obrim un nou debat al costat dels nostres col.laboradors habituals, (l'Àvia Remei, en Pep Anton Muñoz, el David Balaguer, en Pere Mas i l'Ana Boadas). Ells són uns privilegiats que coneixen de primera mà tots els rumors de la sèrie –tots els que són certs, evidentment-, i ja han deixat de tenir por fa temps a la paraula spoiler. Avui ens visita Joan Anton Balló (David Bagès) i al costat d'ell repassarem les diferents cares d'uns dels personatges que més està donant que parlar en la sèrie, i coneixerem a fons els detalls de la seva relació amb l'Oriol, un home amb una doble vida.

Avui també serà un dia en el qual parlarem del debat electoral, aprofitant la visita en plató del seu moderador, el periodista Josep Cuní. Abans de marxar-nos de cap de setmana tindrem l'oportunitat de conèixer a un "gos savi", un quisu que, pel que ens han dit, és capaç de les coses més extraordinàries.

Us desitgem un bon cap de setmana i tornem a veure'ns el dilluns, que tornarà a ser DIVENDRES. 16:36h. Tv3.

[ Las múltiples caras de Joan Anton Balló ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david bagès david balaguer josep cuní pep a. muñoz pere mas 
Viernes, 19 de noviembre de 2010 • 00:02h.

Per a aquells que no ho sàpiguen, "La marató" de Tv3 no és una competició on els presentadors de la cadena corren donant voltes a una pista d'atletisme, fins a veure qui és capaç de resistir més. Si fos així, segurament en Xavi Coral i l'Espartac Peran, els presentadors del programa DIVENDRES, quedarien en primera posició. Els dos tenen fama d'esportistes, fins i tot se'ls ha vist junts en un gimnàs."La Marató" de Tv3 és una iniciativa solidària que es porta a terme coincidint amb aquestes dates, amb la finalitat de recaptar fons per ajudar a gent que de debò ho necessita. El pròxim dia 13, aportarem el nostre granet de sorra a "La Marató" per a lluitar en contra de les malalties minoritàries, i per això avui ens visitarà la Cristina Muñoz, la directora d'aquest embull, i en Josep Cuní, el seu presentador. Ambdós ens explicaran alguns dels continguts que podrem veure en aquest programa tan solidari.

Però si voleu veure una cosa realment bonica, haureu de quedar-vos amb nosaltres aquesta tarda, perquè us volem ensenyar Mollerussa des de l'aire, i també coneixerem la famosa discoteca mòbil de la ciutat, un garito que tant està aqui com allà, i pot ser que fins i tot coneguem al seu DJ.

DIVENDRES, el programa que fa boicot als dilluns, aquesta tarda a les 16:30h., a Tv3.

[ La palabra del día es: solidaridad ]

En: Divendres Tv3 
Tags: cristina muñoz josep cuní la marató 
Jueves, 10 de diciembre de 2009 • 00:58h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]