Jordi Bosch i Jordi BoixaderasCom podem afrontar la primera trobada amb l'exmarit i la seva nova parella amb elegància? Com podem mantenir les bones formes i un saber estar elegant i creïble davant d'un fill adolescent quan et treu de polleguera? Aquesta setmana hem llançat una crida i els nostres espectadors han respot. La secció d'elegància i bones maneres de Marc Giró contestarà aquest divendres els dubtes dels espectadors sobre com podem mantenir les bones maneres i el bon gust en les situacions que ells mateixos ens han plantejat al mail del programa dv@tv3.cat.

La participació activa dels espectadors, a través de les xarxes socials, atorgarà un cop més una nova dimensió a la tertúlia de "La Riera". En aquesta nova edició us demanarem la vostra implicació opinant sobre certs aspectes dels esdeveniments d'aquesta setmana, que ara mateix són objecte d'estudi de l'àvia Remei, l'Ana Boadas, en Pere Mas, en David Balaguer i la recent incorporació a la taula, l'actor Fermí Fernàndez.

A més a més, comptarem a plató amb la presència de dos grans actors: Jordi Bosch i Jordi Boixaderas, que estrenen a La Villaroel la comèdia "El crèdit". Vindran acompanyats del director, Sergi Belbel i l'autor Jordi Galcerán, perquè ens ajudi a entendre una mica millor en què consisteix aquesta proposta escenogràfica, que gira entorn d'un tema tan actual i vigent com és el fet d'anar a demanar un crèdit al banc.

Com cada divendres, acomiadarem la setmana a Maçanet de la Selva amb Àngel Llàcer i Manu Guix, "Els optimistes" de Catalunya Ràdio, que interpretaran una cançó dedicada a la població.

En directe, DIVENDRES, a les 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: àngel llàcer jordi boixaderas jordi bosch jordi galcerán manu guix sergi belbel 
Viernes, 13 de septiembre de 2013 • 00:24h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]