Dani Ramírez
Començarem la tarda amb la tertúlia d’actualitat. Aquest cop, l’Helena Garcia Melero estarà acompanyada per Montserrat Nebrera, Manel Manchón, Jofre Llombart, Núria Ferré, Odei Etxearte i Pere Mas. Amb ells repassarem els temes de més actualitat i especialment els últims dies de la campanya electoral.

El mateix dia en què comença la tardor, Dani Ramírez ens farà una previsió del temps per al cap de setmana i, per extensió, per als mesos de la nova estació, i l’Imma del Destí ens farà una previsió de l’horòscop també per als mesos de tardor. També presentarem la localitat on serem la setmana vinent, que no revelarem ara, però que té molt a veure amb els bolets.

L’Helena i l’Ana Boadas parlen de l’obra de teatre "Caiguts del cel" de Sébastien Thiéry, versionada i dirigida per Sergi Belbel. Es tracta d’una comèdia que fa plorar de riure i que és, al mateix temps, una metàfora punyent del sistema capitalista i un retrat àcid i divertidíssim d’un dels vicis que sembla que no passa mai de moda: la cobdícia. Per parlar-nos de la nova estrena, tindrem al plató Emma Vilarasau i Jordi Bosch, actors protagonistes, juntament amb Anna Barrachina i Carles Martínez.

Empar Moliner torna aquest dimecres amb "Fem parlar". Aquesta setmana destacarem la utilització dels pronoms febles, que tant de corcoll ens porten a l’hora de parlar. També vol esmentar alguns dels cognoms que, pel que signifiquen, estan predestinats. Com exemple, Joan Caball, coordinador del sindicat Unió de Pagesos, o Emilió Botín, banquer i president del Banc de Santander.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: anna barrachina carles martínez dani ramírez emma vilarasau empar moliner jordi bosch 
Miércoles, 23 de septiembre de 2015 • 00:19h.

Jordi Bosch i Jordi BoixaderasCom podem afrontar la primera trobada amb l'exmarit i la seva nova parella amb elegància? Com podem mantenir les bones formes i un saber estar elegant i creïble davant d'un fill adolescent quan et treu de polleguera? Aquesta setmana hem llançat una crida i els nostres espectadors han respot. La secció d'elegància i bones maneres de Marc Giró contestarà aquest divendres els dubtes dels espectadors sobre com podem mantenir les bones maneres i el bon gust en les situacions que ells mateixos ens han plantejat al mail del programa dv@tv3.cat.

La participació activa dels espectadors, a través de les xarxes socials, atorgarà un cop més una nova dimensió a la tertúlia de "La Riera". En aquesta nova edició us demanarem la vostra implicació opinant sobre certs aspectes dels esdeveniments d'aquesta setmana, que ara mateix són objecte d'estudi de l'àvia Remei, l'Ana Boadas, en Pere Mas, en David Balaguer i la recent incorporació a la taula, l'actor Fermí Fernàndez.

A més a més, comptarem a plató amb la presència de dos grans actors: Jordi Bosch i Jordi Boixaderas, que estrenen a La Villaroel la comèdia "El crèdit". Vindran acompanyats del director, Sergi Belbel i l'autor Jordi Galcerán, perquè ens ajudi a entendre una mica millor en què consisteix aquesta proposta escenogràfica, que gira entorn d'un tema tan actual i vigent com és el fet d'anar a demanar un crèdit al banc.

Com cada divendres, acomiadarem la setmana a Maçanet de la Selva amb Àngel Llàcer i Manu Guix, "Els optimistes" de Catalunya Ràdio, que interpretaran una cançó dedicada a la població.

En directe, DIVENDRES, a les 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: àngel llàcer jordi boixaderas jordi bosch jordi galcerán manu guix sergi belbel 
Viernes, 13 de septiembre de 2013 • 00:24h.

La Sagrada FamíliaEn el programa d'avui entrevistarem als actors de la nova sèrie de Tv3 "La Sagrada Família", una comèdia sobre les relaciones familiars, que de vegades poden arribar a fer riure. Tindrem a plató als actors Lluís Villanueva, Victoria Pagès, Joan Lluís Bozzo i Jordi Bosch.

Avui fa un any que es va establir el límit de seguretat dels 80 km/h., així que hem convidat a en Josep Pérez Moya, director del Servei Català del Trànsit. Resoldrem dubtes sobre radars i multes.

I també rebrem la visita del nostre expert en moda, en Marc Giró. Amb ell farem un repàs de les diferents tendències en els models de vestits de boda. Qui deia que casar-se ja no es portava?

Últim dia de l'Espartac a Igualada. Coneixerem paraules típiques d'aquesta localitat, també entrevistarem a en Jesús Lladó, president del club Palindròmic Internacional, i parlarem amb Joan Rojas, inventor del Buff. Que què és un Buff? La resposta aquesta tarda, a les 16:30h., a Tv3.

[ "Divendres" recibe a "La sagrada família" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: joan lluís bozzo jordi bosch lluís villanueva marc giró victoria pagès 
Jueves, 14 de enero de 2010 • 00:14h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]