En una semana movida políticamente en España, especialmente marcada por la consulta soberanista del 9 de noviembre, SALVADOS radiografía el escenario catalán durante los cuatro días previos a la votación. Jordi Évole se acerca a las distintas iniciativas ciudadanas que reivindican la celebración del proceso participativo, como caceroladas o concentraciones, y a los ciudadanos que viven ajenos al proceso.

En una segunda parte de SALVADOS, Jordi Évole visita a primera hora de la mñana del domingo 9 de noviembre al President Artur Mas y le entrevista en "su casa", la Casa dels Canonges.

SALVADOS "4 días de noviembre", programa completo, emitido el 9 de noviembre de 2014 en laSexta.

(Material descargable en salvados.images.wf)
En: Salvados laSexta 
Tags: albert rivera artur mas david fernández jordi évole lasexta lluís llach miquel iceta resumen salvados 
Lunes, 10 de noviembre de 2014 • 12:42h.


Des que es va retirar dels escenaris, Lluís Llach se sent fascinat per una paraula: aprendre. Aprendre és fer camí. Un estil de vida amb els ulls i el cor oberts perquè mai, mai, ho sabrem tot. Aquest és el punt de partida del seu INSTINT: tot el que ha après de la música, el que ha entès sobre Catalunya, el que ha descobert al món.

Des de la seva infància a Verges, un petit poble de l'Empordà, fins a Palmarin (Senegal), una comunitat de pescadors on du a terme la tasca de la Fundació Lluís Llach: promoure el desenvolupament integral de l'ésser humà en un marc sostenible i respectuós amb les identitats, diversitats i llibertats.

Albert Om va presentar "Aprendre. De verges a Palmarin" amb Lluís Llach el passat 7 d'abril de 2014 a la Sala Barts de Barcelona, omplint-la de gom a gom.


INSTINT a:
Instint.tv | @Instint_tv | Google+ | Pinterest | Vimeo | Instagram

En: Instint 
Tags: albert om barts el terrat instint lluís llach the project 
Martes, 29 de abril de 2014 • 12:14h.

Des que es va retirar dels escenaris, Lluís Llach se sent fascinat per una paraula: aprendre. Aprendre és fer camí. Un estil de vida amb els ulls i el cor oberts perquè mai, mai, ho sabrem tot.

Aquest és el punt de partida del seu INSTINT: tot el que ha après de la música, el que ha entès sobre Catalunya, el que ha descobert al món. Des de la seva infància a Verges, un petit poble de l'Empordà, fins a Palmarin (Senegal), una comunitat de pescadors on du a terme la tasca de la Fundació Lluís Llach: promoure el desenvolupament integral de l'ésser humà en un marc sostenible i respectuós amb les identitats, diversitats i llibertats.

"Aprendre, de Verges a Palmarin", l'INSTINT de Lluís Llach presentat per l'Albert Om. El proper 7 d'abril a les 20h. al Barts (Avda. Paral.lel, 62, Barcelona). Venda d'entrades: instint.tv

INSTINT: Lluís Llach + Albert Om
INSTINT a:
Instint.tv | @Instint_tv | Google+ | Pinterest | Vimeo | Instagram

En: Instint 
Tags: albert om barts el terrat instint lluís llach the project 
Lunes, 24 de febrero de 2014 • 12:45h.

Lluís LlachAquesta setmana a Porrera està donant per a molt. Avui hem decidit passar la tarda al costat d’una persona que té una relació molt especial amb aquesta població. Es tracta del cantant Lluís Llach, que viu un intens amor cap a aquesta localitat, i es demostra en el vi del seu celler, i en la seva relació amb altres constants vitals del Priorat, com ara el poeta Miquel Martí i Pol o la fundació que porta el seu nom. A més a més, Lluís Llach ens servirà de recomanador turístic i ens propossarà tres llocs emblemàtics de Porrera que són de visita obligada si veniu a passar-hi un cap de setmana.

Però això no serà tot! Molt atents perquè estrenarem en primícia el seu videoclip amb Estrella Morente per a "La marató" d'enguany.

També parlarem de negocis d’èxit nascuts a Catalunya, amb el jove emprenedor Pau Garcia-Milà. Coneixerem una plataforma en línia per donar un cop de mà al petit comerç europeu en temps de crisi i la concentració més gran de vendes especials de marques i dissenyadors de moda que es fa al sud d’Europa, concretament al barri del Rec d’Igualada, ciutat de tradició tèxtil i bressol de diversos dissenyadors.

I abans de marxar de Porrera coneixerem el concurs "Nas, nasset, nassot". Parlarem de les aromes que pot tenir un vi i de com saber desxifrar-les amb Meritxell Falgueres.

Obrirem la tarda amb el repàs de l’actualitat de la nostra taula dels dimecres, amb Manel Cuyàs, Leonor Mayor, Rafel Nadal, Francesc Romeu i Tian Riba. Com sempre, amb la participació dels nostres espectadors a través de les xarxes socials del programa.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: leonor mayor lluís llach manel cuyàs meritxell falgueres tian riba 
Miércoles, 30 de octubre de 2013 • 00:49h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]