'Divendres'Aquest dimecres, comentem els fets més destacats de l’actualitat amb Marina Llansana, Antonio Franco, Manuel Cuyàs, Pere Mas, Tian Riba i Pilar Parcerisas, de l’exposició "Art, veu i vot", una iniciativa que reuneix la feina de diferents artistes catalans a favor del dret a decidir.

Durant les connexions amb l’exterior, seguim Espartac Peran en directe des d’Artés. Aquest cap de setmana, Artés celebra la Festa de la Verema del Bages. Sabrem com són els vins i amb quines varietats es fan, amb Meritxell Falgueres i Pep Nogué. A més a més, descobrim què se sent trepitjant raïm amb Ana Boadas, David Balaguer i l’àvia Remei, que ho faran en directe i ens explicaran les seves sensacions.

I a plató, parlem de bolets. Ja ens trobem en plena temporada de bolets i volem destacar-ne les claus per a tots els aficionats amb Enric Gràcia -director de "Caçadors de bolets"-, Dani Ramírez i els especialistes Ramon Pasqual i Marc Estévez, que han tret llibres al respecte.

Abans de marxar, torna el nostre entrenador personal, Jordi Pallarés, i la seva secció setmanal "En forma amb Jordi Pallarès". El Jordi ens proposa setmana rere setmana un pla de millora física per a totes les edats i condicions físiques que podrem seguir fàcilment des de casa. Ja hem arribat a la tercera setmana del pla d’entrenament per arribar forts al Nadal.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: dani ramírez enric gràcia espartac peran jordi pallarès marc estévez meritxell falgueres pep nogué 
Miércoles, 1 de octubre de 2014 • 00:03h.

Lluís LlachAquesta setmana a Porrera està donant per a molt. Avui hem decidit passar la tarda al costat d’una persona que té una relació molt especial amb aquesta població. Es tracta del cantant Lluís Llach, que viu un intens amor cap a aquesta localitat, i es demostra en el vi del seu celler, i en la seva relació amb altres constants vitals del Priorat, com ara el poeta Miquel Martí i Pol o la fundació que porta el seu nom. A més a més, Lluís Llach ens servirà de recomanador turístic i ens propossarà tres llocs emblemàtics de Porrera que són de visita obligada si veniu a passar-hi un cap de setmana.

Però això no serà tot! Molt atents perquè estrenarem en primícia el seu videoclip amb Estrella Morente per a "La marató" d'enguany.

També parlarem de negocis d’èxit nascuts a Catalunya, amb el jove emprenedor Pau Garcia-Milà. Coneixerem una plataforma en línia per donar un cop de mà al petit comerç europeu en temps de crisi i la concentració més gran de vendes especials de marques i dissenyadors de moda que es fa al sud d’Europa, concretament al barri del Rec d’Igualada, ciutat de tradició tèxtil i bressol de diversos dissenyadors.

I abans de marxar de Porrera coneixerem el concurs "Nas, nasset, nassot". Parlarem de les aromes que pot tenir un vi i de com saber desxifrar-les amb Meritxell Falgueres.

Obrirem la tarda amb el repàs de l’actualitat de la nostra taula dels dimecres, amb Manel Cuyàs, Leonor Mayor, Rafel Nadal, Francesc Romeu i Tian Riba. Com sempre, amb la participació dels nostres espectadors a través de les xarxes socials del programa.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: leonor mayor lluís llach manel cuyàs meritxell falgueres tian riba 
Miércoles, 30 de octubre de 2013 • 00:49h.

Màrius SerraEns trobem en ple estiu, i a la redacció del programa DIVENDRES hem volgut convocar una nova edició del concurs de las variants dialectals del català, el famós "Derbi de variants", un baròmetre del llengutage amb la finalitat d’establir quina és la millor variant del català per parlar de l’estiu. Amb la participació de Quim Masferrer, Montse Palau, Queta Karmany, Ramon Molins, Màbel Martí i Pau Vidal. Com sempre, el nostre jutge serà l’escriptor i mag del llenguatge Màrius Serra.

La dieta dels colors de la doctora Folch arriba al seu desenllaç aquesta setmana. Són molts els espectadors que ens han escrit per manifestar-nos la seva alegria després d'haver perdut pes gràcies a aquesta dieta. Avui fem recomanacions per mantenir el pes que hem aconseguit i us proposem exercicis que ens ajudaran a modelar el cos i mantenir-nos en el pes ideal. Amb la doctora Folch i l’entrenador personal Jordi Pallarés.

I seguirem assaborint els gust de l’estiu amb els refrescos d’aquesta època de l’any: orxata, granissats, llet merengada... en descobrirem la seva història, curiositats i propostes de presentació. Amb Meritxell Falgueres. L’actualitat del dia protagonitzarà la tertúlia del dimarts, moderada per Xavi Coral, amb Marina Llansana, Francesc Romeu, Núria Ferré, Àlex Rovira i Pere Mas.
És estiu. És temps de DIVENDERS.

En directe cada tarda (15:50h.) a Tv3.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: jordi pallarès màbel martí marina llansana màrius serra meritxell falgueres pau vidal queta karmany xavi coral 
Martes, 16 de julio de 2013 • 00:20h.

Ana BoadasAquesta setmana el programa DIVENDRES es trasllada al municipi de Viladrau, a la comarca d'Osona, un indret de la nostra geografia que té més de dues-centes fonts repartides per tot el municipi, entre les quals la font d'on s'extreu l'Aigua de Viladrau. Amb Espartac Peran coneixerem la font de l'Oreneta, la més simbòlica i representativa de les fonts de Viladrau. A més a més, descobrirem un munt de curiositats al voltant de l'aigua que bevem, amb Marc Boada i Meritxell Falgueres.

No faltarà aquest primer dia a Viladrau l'escriptor Màrius Serra, que ens guiarà a través del camí de les lletres per aprendre quines expressions populars i modismes encara es conserven a la parla de la comarca d'Osona.

Un cop tornem a plató, ens espera un recorregut màgic pels escenaris d'alguns teatres de la ciutat de Barcelona. Ana Boadas ens porta la seva agenda teatral amb les funcions més destacables d'aquests dies, entre les quals hi ha "Hedda Gabler" al Teatre Lliure, "Els guapos són els raros" al teatre Gaudí i el Festival Shakespeare a la Biblioteca de Catalunya.

I la tertúlia del dilluns, amb el més destacat de l'actualitat del dia i del cap de setmana, amenitzada per Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba, sota la moderació de Xavi Coral.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas carles capdevila marc boada màrius serra meritxell falgueres núria ferré pere escobar sebastià serrano tian riba xavi coral 
Lunes, 10 de junio de 2013 • 11:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]