Peter Vives
Ja sabem que en Nil (l’actor Peter Vives) marxa de Sant Climent, però abans de fer les maletes li hem demanat que passi per la tertúlia de "La Riera" per poder desitjar-li un bon Nadal i un molt bon viatge. A part d'això, també parlarem de la Mercè, el dinar del Club Nàutic la porta de corcoll, l'Edgar i la Mireia l'han desafiat i ella no està disposada a posar-ho fàcil. Qui guanyarà la batalla? També donarà guerra en Balló que sembla que no acaba de fer net amb el tema de l'Amèlia i això li pot acabar passant factura. Amb l’àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Fermí Fernández celebrarem la darrera tertúlia interactiva de l’any, com sempre amb la participació de tots els nostres espectadors a través de les xarxes socials.

També ens visitaran els directors de les tres corals que es disputaran la victòria del concurs musical "Oh happy day". Un dia abans de la gran final, parlarem amb Ramon Escalé (Messengers), Gerard Ibàñez (Deudeveu) i Michelle Alderete (Ol'Green) amb el periodista musical Pep Blay, i els nostres col·laboradors Ana Boadas i Pere Mas.

Com és habitual cada divendres, amb l’expert en bona educació Marc Giró respondrem els dubtes dels nostres espectadors sobre elegància i saber estar. Avui amb especial atenció a aquelles preguntes relacionades amb el Nadal i com gaudir al màxim durant d’aquestes festes sense renunciar al bon gust.

Acomiadarem la setmana a Prades amb Àngel Llàcer i Manu Guix, "Els optimistes" de Catalunya Ràdio, que interpretaran una cançó dedicada a la població. A més a més, "Els optimistes" i tot l’equip del programa cantaran una nadala especialment creada per a l’ocasió.

Us desitgem bones festes i feliç entrada d’any. Tornarem el 7 de gener amb molts més DIVENDRES!

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas gerard ibàñez michelle alderete pep blay pere mas peter vives ramon escalé 
Viernes, 20 de diciembre de 2013 • 00:32h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]