'El tiempo entre costuras'
Esta noche de miércoles EN EL AIRE, Francesc Garrido y Peter Vives nos hablarán de los entresijos de la exitosa serie de Antena 3 "El tiempo entre costuras". Si estás enganchado a ella no te lo puedes perder y si no... ¡tampoco!

El grupo Manel, nos tocará en directo uno de los temazos de su disco "Atletes, baixin de l'escenari". David de Jorge compartirá sus guarrindongadas con nosotros en "Top chof" y, como siempre, nos hará entrar hambruna nocturna.

EN EL AIRE con Andreu Buenafuente, en laSexta a medianoche.

EN EL AIRE en:
enelaireconandreubuenafuente.com | @EnElAireAB | @ElTerrat | @BobPopENELAIRE | @laSextaTv | Facebook | Instagram | Vine
En: En El Aire laSexta 
Tags: andreu buenafuente david de jorge francesc garrido manel peter vives 
Miércoles, 15 de enero de 2014 • 01:00h.

Peter Vives
Ja sabem que en Nil (l’actor Peter Vives) marxa de Sant Climent, però abans de fer les maletes li hem demanat que passi per la tertúlia de "La Riera" per poder desitjar-li un bon Nadal i un molt bon viatge. A part d'això, també parlarem de la Mercè, el dinar del Club Nàutic la porta de corcoll, l'Edgar i la Mireia l'han desafiat i ella no està disposada a posar-ho fàcil. Qui guanyarà la batalla? També donarà guerra en Balló que sembla que no acaba de fer net amb el tema de l'Amèlia i això li pot acabar passant factura. Amb l’àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Fermí Fernández celebrarem la darrera tertúlia interactiva de l’any, com sempre amb la participació de tots els nostres espectadors a través de les xarxes socials.

També ens visitaran els directors de les tres corals que es disputaran la victòria del concurs musical "Oh happy day". Un dia abans de la gran final, parlarem amb Ramon Escalé (Messengers), Gerard Ibàñez (Deudeveu) i Michelle Alderete (Ol'Green) amb el periodista musical Pep Blay, i els nostres col·laboradors Ana Boadas i Pere Mas.

Com és habitual cada divendres, amb l’expert en bona educació Marc Giró respondrem els dubtes dels nostres espectadors sobre elegància i saber estar. Avui amb especial atenció a aquelles preguntes relacionades amb el Nadal i com gaudir al màxim durant d’aquestes festes sense renunciar al bon gust.

Acomiadarem la setmana a Prades amb Àngel Llàcer i Manu Guix, "Els optimistes" de Catalunya Ràdio, que interpretaran una cançó dedicada a la població. A més a més, "Els optimistes" i tot l’equip del programa cantaran una nadala especialment creada per a l’ocasió.

Us desitgem bones festes i feliç entrada d’any. Tornarem el 7 de gener amb molts més DIVENDRES!

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas gerard ibàñez michelle alderete pep blay pere mas peter vives ramon escalé 
Viernes, 20 de diciembre de 2013 • 00:32h.

Peter VivesLa tertúlia de "La Riera" ha arrencat amb força aquesta temporada a DIVENDRES. La nova incorporació com a tertuliana de l'actriu Mercè Comes ha estat només el principi del que promet ser el debat més encès de la setmana. Els esdeveniments darrere els fogons de Can Riera s'han precipitat, i aquí tenim un altre cop l'àvia Remei, el David Balaguer, l'Ana Boadas i el Pere Mas per dir les coses pel seu nom en el convuls univers d'una de les telesèries amb més seguidors de la història de Tv3. Per efectes del destí, el convidat d'avui és un autèntic sex symbol. Es tracta del Nil ( l'actor Peter Vives), i l'objectiu dels tertulians serà demostrar si és encara un nen o si té prou experiència per demostrar que és un home que sap el que vol...

I finalment aquesta tarda aterrarà en la quarta temporada de DIVENDRES en Marc Giró, el nostre instructor fashion per excel.lència, que mantindrà un cara a cara amb una històrica col.laboradora del programa: Imma Sust. Tots dos amb tots els ets i uts del panorama social, sempre atents al que es cuina i es comenta a les xarxes socials.

DIVENDRES el magazín de les tardes de Tv3. Sintonitza'ns cada dia en directe. 16:30h. a Tv3.

[ El actor Peter Vives, abducido por la tertúlia de "La Riera" en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer la riera marc giró mercè comes pere mas peter vives 
Viernes, 21 de septiembre de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]