'Divendres'
Acabem la setmana fent un repàs de tot el que ha passat a la nostra sèrie preferida, "La Riera". Ens acompanyaran per parlar de tot: Pere Mas, Fermí Fernàndez, l’àvia Remei, David Balaguer i Jordi Banacolocha.

Dolors Boatella tancarà la taula de "La Riera" presentant-nos els mems que han funcionat més els últims dies. Lògicament molts, per no dir la majoria, estan centrats en la campanya electoral del 20D. Descobrirem el plató de "La Marató", que es fa aquest cap de setmana. Tindrem el plaer de parlar una estona amb els presentadors, la nostra companya Ana Boadas i el periodista de la casa Toni Cruanyes, perquè ens facin cinc cèntims des seu estat anímic davant la important cita.

"La crida" comptarà aquesta setmana amb la presència de Laura Gutiérrez Garcia, "coach" executiva i personal (Mindfulness Trainer), que ens ajudarà a respondre a la pregunta que ens fem aquesta setmana i que té molt a veure amb la seva feina: ets feliç a la teva feina? També ens acompanyaran, com cada setmana, Bibiana Ballbè, Genís Cinca i Sílvia Soler.

Torna Marc Giró al plató de DIVENDRES per donar-nos una classe magistral de comportament davant una situació quotidiana.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas bibiana ballbé genís cinca laura gutiérrez garcia marc giró sílvia soler toni cruanyes 
Viernes, 11 de diciembre de 2015 • 00:21h.

'Divendres'
Aquesta setmana Espartac Peran i l’equip d’exteriors es traslladen fins a la localitat de Viladecans, per dur l’esperit del programa DIVENDRES als carrers d’aquesta bonica vila, coneguda pel seu jaciment arqueològic. Farem un viatge a través de les més de 400 restes de fauna extingida de fa 12.000 i 100.000 anys amb el científic Marc Boada, i pararem especial atenció a les restes de mamuts, les més nombroses i més ben conservades del nord-est de la península.

Com cada dilluns, l’escriptor Màrius Serra actualitzarà la llista de "Paraules en ruta", aquells mots que varien segons la posició geogràfica, i potser s’atreveix a tornar a cantar un rap com ja va fer a Malgrat de Mar, amb la col·laboració dels Dreambox representants de la música hip-hop que surt de Viladecans, banda que competeix a concursos de ball a nivell nacional i estatal i ens faran una demostració del seu flow en directe.

I a plató, volem conèixer totes les novetats del nou "Telenotícies vespre" que el presentarà i dirigirà Toni Cruanyes. Dilluns serà amb nosaltres al plató per parlar d’aquesta nova etapa dels informatius de Tv3, que incorporen elements d'anàlisi i reflexió que ajudaran els espectadors a interpretar l'actualitat, acostant-nos el context de les notícies que s'han anat produint i explicant durant el dia.

La tertúlia d’actualitat, amb el més destacat del panorama informatiu del dia i del cap de setmana, obrirà la tarda amb els col·laboradors Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar, Xavier Rubert de Ventós i Tian Riba.

Us hi esperem, com sempre, en directe. 16:40h., a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila dreambox màrius serra pere escobar tian riba toni cruanyes xavier rubert de ventós 
Lunes, 20 de enero de 2014 • 00:01h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]