Xavier Sala i MartínDijous obrim el programa amb una nova classe d’economia amb el professor Xavier Sala i Martín, que ens aclarirà conceptes de l’actualitat al voltant de les finances, al costat de Xavi Coral i Tian Riba. També ens visita el periodista Antoni Bassas amb la secció "La setmana del Bassas", la seva visió personal sobre la Diada, el tweet del PP del Masnou que amenaçava Mas i el nou llibre que ha publicat Lluís Llach.

I coneixerem el projecte "Fabrica Futur Barcelona" un treball conjunt i multidisciplinari que vol dibuixar, connectar, projectar i posicionar Barcelona, Catalunya i el seu talent a la ciutat i al món. Parlem amb la periodista Bibiana Ballbè, comissària d’aquesta iniciativa, per explorar el nostre futur proper en deu àmbits concrets: arts, cinema, arquitectura i urbanisme, informació, menjar, educació, comunitat, treball, turisme i relacions personals.

Abans de marxar de Creixell, descobrim al costat d’Espartac Peran què no ens podem perdre quan visitem aquesta localitat, com per exemple el campanar de la població, obra de l’arquitecte modernista Josep Maria Jujol.  A més a més, Dani Ramírez ens descobreix les platges verges de Catalunya.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: bibiana ballbé dani ramírez espartac peran josep maria jujol xavi coral xavier sala i martín 
Jueves, 18 de septiembre de 2014 • 00:03h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]