Arcadi Oliveras
Aquest dimecres, la tertúlia d’actualitat comptarà amb la participació d’Arcadi Oliveres, doctor en Ciències Econòmiques i professor titular del departament d'Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona. Oliveres acumula 40 anys de combativa activitat en els moviments socials en contra del capitalisme, sempre des d’una postura pacifista, i és un dels principals impulsors del procés constituent. També participaran en la tertúlia els periodistes Manuel Cuyàs, Marina Llansana, Antonio Franco, Pere Mas i Tian Riba.

Durant les connexions amb Espartac Peran des de Vilanova de Prades, coneixerem el món de la falconeria, l’art de criar, entrenar i tenir cura de falcons i altres aus rapinyaires. També coneixerem la història del professor Manuel Civera, a qui els seus alumnes de Vilanova de Prades encara recorden avui dia perquè ensenyava de manera diferent, tenint en compte que va haver de guiar-los per fer el traspàs de l’escola franquista a l’escola moderna. Parlarem amb ell i amb alguns dels seus alumnes.

A plató tractarem temes de salut. Hem convidat el doctor Robert Belvis, especialista en neurologia que acaba de publicar el llibre "Migranya: tot el que has de saber si en pateixes". Moltes persones tenen aquests dolors i conviuen amb ells de millor o pitjor manera. Com podem prevenir-los? Com tractar-los quan arriben?

I amb el nostre entrenador personal, en Jordi Pallarès, seguim els seus exercicis per arribar forts i plens de salut  a final d’any. El Jordi ens proposa cada setmana un pla per a totes les edats i condicions físiques que podrem seguir fàcilment des de casa.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: antonio franco arcadi oliveres espartac peran jordi pallarès manuel civera pere mas robert belvis tian riba 
Miércoles, 8 de octubre de 2014 • 00:02h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]