Carles SánchezEncetem el darrer programa de la setmana amb la tertúlia sobre "La Riera" amb els nostres experts en el serial: en Pere Mas, l'Ana Boadas, el Peris, en Balaguer i l'àvia Remei. L'Espartac Peran, que ha seguit la sèrie des d'Igualada i com cada Divendres estarà al plató, també dirà la seva.

Avui parlarem amb en Joan Hortalà, president de la Borsa de Barcelona, per analitzar els motius pels quals els valors bursàtils a nivell nacional han crescut malgrat la recessió econòmica generalitzada. No és broma. Tenim a un guionista que porta tota la setmana pensant quines preguntes li farem.

I dins de la nostra taula de tv, comencem una nova secció: la Telepèdia d'en Carles Sánchez, que serà com la Wikipedia però de la tele. Avui inaugurem parlant dels talk shows. I com cada divendres rebrem la visita de l'Anna Llacher, en aquesta ocasió amb la ruta de la "segona mà". També coneixerem iniciatives innovadores a la ciutat de Barcelona, com el "taxi rosa", un servei de taxi que sempre et vindrà a buscar si ets una dona o un home que surt en aquest blog. Ens ho explicarà la Begoña Torres, impulsora d'aquest projecte.

DIVENDRES, aquesta tarda a les 16:30h., a Tv3.

[ La Telepedia de "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas anna llacher begoña torres carles sánchez joan hortalà pere mas 
Viernes, 15 de enero de 2010 • 00:06h.

Divendres
Avui al programa parlarem de futbol, concretament de la tornada del partit del Barça-Sevilla, i ho farem amb el Quique Guasch, un home que no perd mai el bronzejat, i amb en Joan Morán, autor del blog "Un sevillista en Barcelona".

A més a més, assistirem a la presentació dels nominats als premis Gaudí de cinema amb l'Ana Boadas, i tornarà en Berto Romero, amb la primera secció de "crítica de la crítica" del 2010. Comencem l'any parlant de tele, però també parlarem d'algunes curiositats del món de la crítica de cinema...

I durant les connexions en directe, tindrem l'oportunitat de veure Igualada des de l'aire amb l'Espartac Peran dins d'un globus aerostàtic, i també assistirem a una classe de teatre per nens, concretament a la lliçó "com fingir un mal de panxa convincent durant l'època d'exàmens".

Aquesta tarda de dimecres semblarà DIVENDRES, a les 16:30h., a Tv3.

[ La tertulia del Barça-Sevilla en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas begoña torres berto romero joan morán quique guasch 
Miércoles, 13 de enero de 2010 • 00:54h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]