Carles SánchezEncetem el darrer programa de la setmana amb la tertúlia sobre "La Riera" amb els nostres experts en el serial: en Pere Mas, l'Ana Boadas, el Peris, en Balaguer i l'àvia Remei. L'Espartac Peran, que ha seguit la sèrie des d'Igualada i com cada Divendres estarà al plató, també dirà la seva.

Avui parlarem amb en Joan Hortalà, president de la Borsa de Barcelona, per analitzar els motius pels quals els valors bursàtils a nivell nacional han crescut malgrat la recessió econòmica generalitzada. No és broma. Tenim a un guionista que porta tota la setmana pensant quines preguntes li farem.

I dins de la nostra taula de tv, comencem una nova secció: la Telepèdia d'en Carles Sánchez, que serà com la Wikipedia però de la tele. Avui inaugurem parlant dels talk shows. I com cada divendres rebrem la visita de l'Anna Llacher, en aquesta ocasió amb la ruta de la "segona mà". També coneixerem iniciatives innovadores a la ciutat de Barcelona, com el "taxi rosa", un servei de taxi que sempre et vindrà a buscar si ets una dona o un home que surt en aquest blog. Ens ho explicarà la Begoña Torres, impulsora d'aquest projecte.

DIVENDRES, aquesta tarda a les 16:30h., a Tv3.

[ La Telepedia de "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas anna llacher begoña torres carles sánchez joan hortalà pere mas 
Viernes, 15 de enero de 2010 • 00:06h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]