'Divendres'
Aquesta setmana la tertúlia de "La Riera" analitza en quin moment es troba la relació de parella entre la Marta i l’Ernest. Té motius ella per estar enfadada? Creieu que estem davant d’una crisi? En parlarem amb els nostres tertulians (l’àvia Remei, Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez i David Balaguer) amb qui també repassarem el que ha donat de si la tornada de l’Omar i els motius que han empès a la Gràcia a marxar de La Barra del Port... la Mercè torna a ficar-se en la vida dels seus fills, en són conscients ells? Per cert! Tindrem de convidat el director de la sèrie, l’Esteve Rovira!

Divendres a DIVENDRES és dia també de "Cita amb la Terribas". Amb la Mònica Terribas parlem sobre les eleccions municipals, amb les declaracions de Ciutadans de voler impedir la manifestació de l’11-S i de la campanya a la xarxa engegada per Ada Colau. També del ministre d’Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria, i de Pep Guardiola i Luis Enrique...

A més a més, us farem cinc cèntims de la fira Barcelona Bridal Week amb les últimes tendències en casaments. Tindrem tres models amb l’última moda en vestits de núvia i parlarem amb Rosa Oliva, directora de webnovias.com.

Abans de marxar de cap de setmana, l’elegància de Marc Giró inundarà el plató amb nous consells per no perdre les bones maneres en situacions de la vida quotidiana.

T'esperem el divendres 8 de maig a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: àvia remei fermí fernández marc giró mònica terribas rosa oliva 
Viernes, 8 de mayo de 2015 • 00:06h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]