Tian Riba
Aquest dilluns viatgem amb Espartac Peran i l’equip d’exteriors a S’Agaró, dins del municipi de Castell-Platja d’Aro, al Baix Empordà. Al costat de l’escriptor Màrius Serra coneixerem amb detall les particularitats del català que parla la gent d’aquesta zona de Catalunya, farem un repàs de les 20 millors paraules en ruta escollides entre totes les poblacions que hem visitat i sabrem quina és la favorita dels espectadors. Aquesta setmana celebrem l’estada del nostre programa a 250 poblacions!

A més a més, a Platja d’Aro hi ha el Museu de la Nina, on hi ha més de 800 exemplars de nines d’arreu del món. David Balaguer, col·laborador de la tertúlia de "La Riera", ha anat a visitar el museu i ens ho explicarà en directe, amb unes quantes nines destacades, a més de la Pepa, una nina de mida real personalitzada per diversos artistes.

I, a plató, ens visita el doctor Pere Barret, cap de cirurgia plàstica de l’Hospital Vall d’Hebron, que ha liderat el trasplantament de cara més complex del món, fet a Catalunya al mes de febrer. El doctor Pere Barret ens donarà les seves impressions al voltant d’una operació que es presentarà aquest any al Congrés Mundial de Neurocirurgia, la de trasplantament de cos.

L’actualitat del dia i del cap de setmana protagonitzarà la clàssica tertúlia de dilluns, moderada per Xavi Coral i amb la participació dels professor Sebastià Serrano i els escriptors i periodistes Carles Capdevila, Núria Ferrer i Tian Riba.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila david balaguer espartac peran màrius serra núria ferrer pere barret sebastià serrano tian riba xavi coral 
Domingo, 14 de junio de 2015 • 19:37h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]