'Divendres'
En plena setmana 250 del programa, ens desplacem a S’Agaró, en concret a la plaça del Mirador, un punt meravellós davant del mar que ens ajudarà a celebrar els 250 viatges. Les propostes d’activitats per fer per terra i per mar en aquesta zona privilegiada de la Costa Brava s’acompanyaran de la música de les havaneres del grup Port Bo i de la veu de Neus Mar. A S’Agaró, David Balaguer sortirà de la tertúlia de "La Riera" per integrar-se en el món del "Tres estrelles" i reviure la cèlebre sèrie de Tricicle que es va gravar a l’hotel La Gavina.

I, a plató, parlem amb Aurélie Salvaire, organitzadora de "TedX Barcelona women", una conferència al voltant de la situació actual de la dona i les vies per trobar una solució al desequilibri que encara avui existeix en la societat entre homes i dones. Amb la col·laboració de la periodista Inma Sanchís i l’exmodel, actriu i presentadora de televisió Patricia Soley-Beltran.

També tindrem la presència del doctor Manel Esteller, una eminència en la recerca contra el càncer. El director del programa d’Epigenètica i Biologia del càncer de l’Institut d’Investigacions biomèdiques de Bellvitge ens explicarà els últims avenços en la lluita contra aquesta malaltia.

I continuem la nova secció de reciclatge d’objectes amb Rafel Vives. "El taller d’en Rafel" ens proposa aquesta setmana, en què molts estudiants han acabat la Selectivitat i està a punt d’acabar-se el curs escolar, reutilitzar els llibres per fer-ne objectes decoratius o d’ús domèstic.

T'esperem a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: aurélie salvaire david balaguer inma sanchís manel esteller neus mar port bo rafel vives 
Martes, 16 de junio de 2015 • 00:02h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]