'Divendres'
En plena setmana 250 del programa, ens desplacem a S’Agaró, en concret a la plaça del Mirador, un punt meravellós davant del mar que ens ajudarà a celebrar els 250 viatges. Les propostes d’activitats per fer per terra i per mar en aquesta zona privilegiada de la Costa Brava s’acompanyaran de la música de les havaneres del grup Port Bo i de la veu de Neus Mar. A S’Agaró, David Balaguer sortirà de la tertúlia de "La Riera" per integrar-se en el món del "Tres estrelles" i reviure la cèlebre sèrie de Tricicle que es va gravar a l’hotel La Gavina.

I, a plató, parlem amb Aurélie Salvaire, organitzadora de "TedX Barcelona women", una conferència al voltant de la situació actual de la dona i les vies per trobar una solució al desequilibri que encara avui existeix en la societat entre homes i dones. Amb la col·laboració de la periodista Inma Sanchís i l’exmodel, actriu i presentadora de televisió Patricia Soley-Beltran.

També tindrem la presència del doctor Manel Esteller, una eminència en la recerca contra el càncer. El director del programa d’Epigenètica i Biologia del càncer de l’Institut d’Investigacions biomèdiques de Bellvitge ens explicarà els últims avenços en la lluita contra aquesta malaltia.

I continuem la nova secció de reciclatge d’objectes amb Rafel Vives. "El taller d’en Rafel" ens proposa aquesta setmana, en què molts estudiants han acabat la Selectivitat i està a punt d’acabar-se el curs escolar, reutilitzar els llibres per fer-ne objectes decoratius o d’ús domèstic.

T'esperem a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: aurélie salvaire david balaguer inma sanchís manel esteller neus mar port bo rafel vives 
Martes, 16 de junio de 2015 • 00:02h.

Dr. EstellerPer què envellim? Podem pal.liar els efectes de l'edat? Parlem d'aquest tema al programa d'aquesta tarda amb el doctor Manel Esteller, de l'Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (Idibell) i investigador de teràpies contra el càncer, que ha publicat recentment un estudi que obre noves portes per combatre l'envelliment cel.lular.

Avui seguim a Martorell amb l'Espartac Peran, visitant el pont del Diable, una construcció d'origen romà (10 aC) que ha esdevingut el símbol de Martorell. En coneixerem les curiositats amb el nostre especialista en ciències, Marc Boada, que ens demostrarà com s'ho feien els romans per construir ponts com aquest sense fer servir ciment.

Tampoc podíem deixar de banda el famós peatge de Martorell, un dels més coneguts del territori català. El nostre historiador, Josep Maria Solé i Sabaté, ens farà un recorregut a través de la història dels peatges: Qui se'ls va inventar? Des de quan existeix el concepte de pagar per circular per una via?

I com cada dimecres, farem repàs de l'actualitat a la nostra tertúlia amb l'equip integrat pel jutge Santiago Vidal i els periodistes Màrius Carol, Sílvia Soler, Manuel Cuyàs i Núria Coll.

DIVENDRES, sintonitza'ns en directe a les 16:30h. a Tv3, i sempre que tu vulguis a la web del programa.

[ Nuevos avances de la investigación contra el envejecimiento, con el Dr. Esteller, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: josep maria solé i sabaté manel esteller manuel cuyàs marc boada màrius carol núria coll santiago vidal sílvia soler 
Miércoles, 3 de octubre de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]