Antoni Bassas i Xavi Coral
Antoni Bassas ens donarà la seva visió sobre els temes que han estat d’actualitat en els últims dies: el mapa polític de cara a les eleccions del 27-S, les dificultats dels països de la UE per afrontar el drama de la immigració i les versions del popular "Always on my mind" del compositor Wayne Carson, que va morir dilluns.

Veurem quines són les 10 gran estrenes d’aquest estiu amb Pere Mas i el crític de cinema Eduardo de Vicente.

En Pau Garcia-Milà ens presentarà bones idees emprenedores made in Catalunya.

Descobrirem què no ens podem perdre quan visitem la Barceloneta de la mà de l’Antoni Miquel, el Leslie dels Sírex, que és nascut al barri on és conegut popularment com "l’anxoveta". I veurem en què consisteix un taller d’havaneres que està tenint molt èxit entre les dones grans del barri.

I acabarem amb el grup eivissenc Projecte Mut i el seu "Junts", la cançó de l’estiu de Tv3.

T'esperem a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas antoni miquel eduardo de vicente leslie pau garcia-milà pere mas 
Jueves, 23 de julio de 2015 • 00:15h.

La beatlemania
Aquest dijous, els negocis d’èxit ideats a Catalunya tornen a omplir el nostre programa de la mà de Pau Garcia-Milà. En aquesta ocasió, coneixerem aplicacions educatives per millorar l’aprenentatge a les aules i una iniciativa solidària d’un jove de vint anys de Matadepera que ha creat un orfenat a Uganda.

A més a més, la beatlemania inundarà el plató de DIVENDRES: celebrem l’aniversari de l’últim concert que la banda de Liverpool va fer a Barcelona ara fa 50 anys, a la plaça de toros Monumental. Ho recordarem amb Leslie, dels Sirex, Santi Carulla, dels Mustangs, el mític periodista Josep Maria Francino i Pep Blay.

No faltarem a la nostra trobada setmanal amb el periodista Antoni Bassas, amb el seu repàs setmanal de l’actualitat a "La setmana del Bassas".

I durant les connexions en directe amb Espartac Peran des de Monistrol de Montserrat, pugem a l’aeri i al cremallera de les muntanyes de Montserrat i expliquem la seva història, construcció i importància històrica a través d’imatges antigues i de les experiències personals de monistrolencs i monistrolenques vinculades amb aquests dos transports tan populars.

T'esperem a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas espartac peran josep maria francino leslie pau garcia-milà pep blay santi carulla 
Jueves, 2 de julio de 2015 • 09:25h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]