La beatlemania
Aquest dijous, els negocis d’èxit ideats a Catalunya tornen a omplir el nostre programa de la mà de Pau Garcia-Milà. En aquesta ocasió, coneixerem aplicacions educatives per millorar l’aprenentatge a les aules i una iniciativa solidària d’un jove de vint anys de Matadepera que ha creat un orfenat a Uganda.

A més a més, la beatlemania inundarà el plató de DIVENDRES: celebrem l’aniversari de l’últim concert que la banda de Liverpool va fer a Barcelona ara fa 50 anys, a la plaça de toros Monumental. Ho recordarem amb Leslie, dels Sirex, Santi Carulla, dels Mustangs, el mític periodista Josep Maria Francino i Pep Blay.

No faltarem a la nostra trobada setmanal amb el periodista Antoni Bassas, amb el seu repàs setmanal de l’actualitat a "La setmana del Bassas".

I durant les connexions en directe amb Espartac Peran des de Monistrol de Montserrat, pugem a l’aeri i al cremallera de les muntanyes de Montserrat i expliquem la seva història, construcció i importància històrica a través d’imatges antigues i de les experiències personals de monistrolencs i monistrolenques vinculades amb aquests dos transports tan populars.

T'esperem a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas espartac peran josep maria francino leslie pau garcia-milà pep blay santi carulla 
Jueves, 2 de julio de 2015 • 09:25h.

John LennonQualsevol fan dels Beatles us ho podrà explicar amb pèls i senyals: "Mark David Chapman va disparar a John Lennon el 8 de desembre de 1980, davant de l'edifici Dakota, a NY, i la seva dona, Yoko Ono, ho va presenciar tot". Aquesta setmana es compleix el 30 aniversari de la mort de Lennon, i al DIVENDRES hem volgut rendir-li un petit homenatge al geni i figura del exbeatle, convidant a Xavier Bonastre i a Josep Maria Francino per recordar al creador d'himnes generacionals com aquest, aquest i també aquest. A més, ens acompanyarà un artista coetani de Lennon i els Beatles, ni més ni menys que Leslie dels Sirex.

Com cada divendres, torna la tertúlia de "La Riera", en la qual tornem a posar sobre la taula qüestions que no deixen dormir bé a mitja Catalunya. Coneixerem més a fons el "petit accident" del Sr. Almeda, ens ficarem enmig de les discussions del matrimoni Flaquer i rebrem la visita de Guillem (paper que interpreta l'actor Fermí Reixach).

Marxarem de cap de setmana amb la música del grup Wantum, que participen en el CD de la Marató de Tv3. Us hi esperem.

[ Imagine ]

En: Divendres Tv3 
Tags: fermí reixach john lennon josep maria francino sirex wantum xavier bonastre 
Viernes, 10 de diciembre de 2010 • 01:02h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]