La beatlemania
Aquest dijous, els negocis d’èxit ideats a Catalunya tornen a omplir el nostre programa de la mà de Pau Garcia-Milà. En aquesta ocasió, coneixerem aplicacions educatives per millorar l’aprenentatge a les aules i una iniciativa solidària d’un jove de vint anys de Matadepera que ha creat un orfenat a Uganda.

A més a més, la beatlemania inundarà el plató de DIVENDRES: celebrem l’aniversari de l’últim concert que la banda de Liverpool va fer a Barcelona ara fa 50 anys, a la plaça de toros Monumental. Ho recordarem amb Leslie, dels Sirex, Santi Carulla, dels Mustangs, el mític periodista Josep Maria Francino i Pep Blay.

No faltarem a la nostra trobada setmanal amb el periodista Antoni Bassas, amb el seu repàs setmanal de l’actualitat a "La setmana del Bassas".

I durant les connexions en directe amb Espartac Peran des de Monistrol de Montserrat, pugem a l’aeri i al cremallera de les muntanyes de Montserrat i expliquem la seva història, construcció i importància històrica a través d’imatges antigues i de les experiències personals de monistrolencs i monistrolenques vinculades amb aquests dos transports tan populars.

T'esperem a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas espartac peran josep maria francino leslie pau garcia-milà pep blay santi carulla 
Jueves, 2 de julio de 2015 • 09:25h.

Augusto AlgueróVolem creure que les persones són com el bon vi, i tendeixen a millorar amb l'edat, però aquesta regla no es compleix en tots els casos. Molts ens prenem molt a pit l'arribada dels 40, així que avui, coincidint amb el 40 aniversari de Xavi Coral i de Pep Guardiola, ens hem proposat parlar sobre com afecta homes i dones l'arribada d'aquesta edat tan potent, i de pas intentar descobrir quina es podria considerar la millor edat en la vida de les persones. Per parlar del tema, hem cridat uns col.laboradors madurets, però amb les idees molt fresques: Imma Sust, Sílvia Soler, Màrius Carol i José Corbacho.

Avui també ens visita Santi Carulla, ex Mustang, per recordar la figura del recentment desaparegut Augusto Algueró, autor d'alguns dels éxits ie-ié més importants de la música pop espanyola de la dècada dels 70 com aquest o aquest.

I seguim al costat d'Espartac a la població de Caldes de Montbui. Avui parlarem amb Ramon Folch i Camarasa, fill de Josep Maria Folch i Torres.

Viu un DIVENDRES Forever Young (per sempre ie-ié) a les 16:35h., a Tv3.

[ Para siempre ye-yé ]

En: Divendres Tv3 
Tags: imma sust jose corbacho josep maria folch i torres màrius carol ramon folch i camarasa santi carulla sílvia soler 
Martes, 18 de enero de 2011 • 00:10h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]